AÖF Türk Dili Ve Edebiyat Bölümü Eğitim Seti
-
arkadaşlar yardım edebilecek var mı? türkiye türkcesi sesle biçim bilgisi, halk edebiyatına giriş, osmanlı türkçesine giriş, eski türk edebiyatına giriş, batı edebiyatında akımlar, yeni türk edeebiyatına giriş, temel bilgi teknolojileri derslerinin eğitim setleri lazım...
-
daha bu sene acılan bır bolumun derslerıne zor bulursun ben veterinerligi bile zor buluodm :D
-
ben bbuldum bitane ama cok sorunlu cıktı
-
Türk dili ve edebiyatı için piyasada kaynak bulman çok kolay. Hatta sahhaflara filan ya da gittigidiyor.com'dan kitaplarını bulabilirsin.
Temel bilgi teknolojilerine gelince zaten bütün bölümlerin 1. sınıflarına verdikleri kitap yeterli. Bilgisayarla alakalıysan zaten çok basit soruları filan var. Kesinlikle verirsin bu dersi. Sadece bazı terimleri filan öğrenmen lazım. Ben ilk girişimde vize 70 final 85 vermiştim dersi.
Fen edebiyat fakültesinde matematikteyim şimdi acayip sövüyorlar türk dili ve edebiyatı okuyanlar size :D Biz eşek gibi çok zor şartlar altında okuyup mezun bile olamıyoruz diyorlar onlar evlerinde oturtukları yerden mezun olacaklar diyorlar :D
-
Kim neye söverse sövsün.Bence bu fırsatı değerlendirmemek saçmalık olurdu. Bizde uğraşacağız, bizde ders çalışacağız, bizde sınavlara gireceğiz :) Tek farkımız mekan sabitliğimizin olmaması :)
E bu da yanımıza kar kalsın değil mi? Hem onlar aha şanslı,birebir eğtim görüyorlar, biz kendi çabamızla, kendimiz öğrenerek belki bitireceğiz bu bölümü.Bizim görevimiz daha ağır :P
Laf ettirmem bölümüme, onlarda yazsaymış açıköğretim Allah Alllah yaaa :):)
-
Ya shadow şimdi bire bir eğitim görmenin sadece faydası yok. Bi hocayla papaz oldun mu mesela o hoca o bölümden ayrılana kadar sana kafayı takar, dersinden seni geçirmemek için elinden geleni yapar. Sadece çalışkanlık yetmiyo bu sefer. Yalakalık yapacan bi sürü şey :S Saat 8 de üniversiteye gitmek ho hooo. Keşke bizim bölümünde açıköğretimi olsa da ordan okusak :\
-
Anadolu üniversitesi fen fakültesindeyim. O aöf olayına imza atan bizim dekanlar alayının anasını sopayla kovalayayım oruspu çocukları paranız mı yok şerefsizler niye açtınız bu bölümleri bize iş buldunuz da mı gidiyp milyonlarca össyi kazanamamış yada okumaya zamanı olmayan insanları arkamıza soktunuz Allah belanızı versin o binlerce işsiz matematikcinin tarihcinin kimyacının istatistikcinin fizikcinin biyolojicinin edebiyatcının ahı bir gün size ulaşır.
Oh be :|
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Anadolu üniversitesi fen fakültesindeyim. O aöf olayına imza atan bizim dekanlar alayının anasını sopayla kovalayayım oruspu çocukları paranız mı yok şerefsizler niye açtınız bu bölümleri bize iş buldunuz da mı gidiyp milyonlarca össyi kazanamamış yada okumaya zamanı olmayan insanları arkamıza soktunuz Allah belanızı versin o binlerce işsiz matematikcinin tarihcinin kimyacının istatistikcinin fizikcinin biyolojicinin edebiyatcının ahı bir gün size ulaşır.
Oh be :|
-----------------------------Demedim mi ibrahim :D
-
Ulan şuan o dekanlara böyle ismiyle açıklayıp bi güzel kaymak vardı ama ben aciz bi insanmıyım:| Galiba evet acizim şuan düz kaymaktan başka elimden bişey gelmiez ki :| Onun bunun çocukları! Daha bahçenizde doğru dürüst wireles çekmiyor! sizin neyinize uzaktan eğitim. Ulan şerefsizler daha ulakneti en fazla 2mb ile kullanabiliyoruz herifler bahçeden 10mb ile wireles torrent çekkiyor siz rapidshareyi bile yasakladınız! Daha kendi öğrencilerinize hocaları yetiştiremezken!!!! Daha dersler ingilizce diye hoca bulamayıp ses kaydından ders anlatırken sizin neyinize uzaktan eğitim! it oğlu itler!!!!
-
tesekkürler arkadaşlar...bu arada ben deil arkadaşımm okucak bu bölümü benim bölümüm 10 numara ugrasamam edebiyatla matematikle... ;)
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
Ulan şuan o dekanlara böyle ismiyle açıklayıp bi güzel kaymak vardı ama ben aciz bi insanmıyım:| Galiba evet acizim şuan düz kaymaktan başka elimden bişey gelmiez ki :| Onun bunun çocukları! Daha bahçenizde doğru dürüst wireles çekmiyor! sizin neyinize uzaktan eğitim. Ulan şerefsizler daha ulakneti en fazla 2mb ile kullanabiliyoruz herifler bahçeden 10mb ile wireles torrent çekkiyor siz rapidshareyi bile yasakladınız! Daha kendi öğrencilerinize hocaları yetiştiremezken!!!! Daha dersler ingilizce diye hoca bulamayıp ses kaydından ders anlatırken sizin neyinize uzaktan eğitim! it oğlu itler!!!!
-----------------------------
hocam uzaktan eğitim bence üniversitelerin ticari amaç gütmesinden başka hiç bir şey değildir.Uzaktan eğitimde yine aynıalışkanlıklarını devam ettiren öğretim görevlileri öğrencilerin çabasını görecek ve birşeylerin anlatılmadan da başarabildiğini
görüp (öğrencinin hevesini bu sayede kırıp) ders anlatmaktan vazgeçecektir..şimdi uzaktan eğitim veren herhangi bir
üniversite bir öğrenciden sadece en aşağı 1500 lira para alır. 200 öğrencili bir bölümde 300 000 lira gibi bir para yapıyor.
öğretim görevlileri tabii olarak ücretlerini alıyor.. üniversite kazanıyor (!).. eğitim öğretim kazanıyor (!) türkiye de
kazanacaktır..!
diploma için etiket için ne hallere düştük.. üreten insana azim&güç veren bir kurum var mı bilmiyorum..
edit: 2 megabitin altında hatta açık söyleyim 7xx kilobitle bağlananlar da var şükret..