AÖF Vize Sonuçları Açıklandı
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------
4 yıllık olan her bölüme girebilir arkadaşina selam söyle . tercih yazın sonunda fakültede.
----------------------------üstad şimdi lgs ye girmesi gerekiyormuki? girince neyapacak? bi puan alması gerekirmiki?
-
mescarine bunu yazdı:
mehmetcan bunu yazdı:
4 yıllık olan her bölüme girebilir arkadaşina selam söyle . tercih yazın sonunda fakültede.
----------------------------üstad şimdi lgs ye girmesi gerekiyormuki? girince neyapacak? bi puan alması gerekirmiki?
-----------------------------hayır hocam ygs'de 180 puanı geçtiyse tercihinede seçtiği 4 yıllık bölümü yazabilir kontenjan olmadıındanda hertürlü girer.
-
Sahir bunu yazdı:
mescarine bunu yazdı:
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------hayır hocam ygs'de 180 puanı geçtiyse tercihinede seçtiği 4 yıllık bölümü yazabilir kontenjan olmadıındanda hertürlü girer.
-----------------------------eyvallah hocam sağolasın...
-
gumusservi bunu yazdı:
notları güzel olanlar nasılda yayınlıyorlar helal size.. :)) bende son 3 dersim kaldı 67-65-62 almışım..:D biticek bu sene inş.. bööh geldi..
-----------------------------haha bnm notlarda iyise :D
-
AS YS BS BAŞARI 3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 27 - - - 3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 47 - - - 3167 - FİNANSAL YÖNETİM 37 - - - 3168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 44 - - - 3169 - MALİYET MUHASEBESİ 35 - - - 3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 47 - - - -
sınavdan önceki 1-2 gün çıkmış soruları okuyup ezberledim full ... okurkende sadece doğru cevap şıklarını okudum :D ... en çok ta istatistikten tırsyodum ... tarihten rezil olduk o ayrı ...
DERS AS YS BS BAŞARI 2059 - MUHASEBE UYGULAMALARI 57 - - - 2061 - TİCARET HUKUKU 67 - - - 2062 - YÖNETİM VE ORGANİZASYON 64 - - - 2063 - KAMU MALİYESİ 87 - - - 2064 - İSTATİSTİK 70 - - - 2250 - İKTİSAT TEORİSİ 57 - - - 2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 47 - - - -
-
DERS AS YS BS BAŞARI 2250 - İKTİSAT TEORİSİ 67 - - - 3216 - YABANCI DİL 74 - - - 2 den iktisat teorisi kaldığından dolayı 4 e geçemedim, "Maliye 3 teyim"
-
İşletme 3. sınıf:
Türk Vergi Sistemi: 64
Yönetim Bilgi Sistemleri: 70
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku: 70
Pazarlama Yönetimi: 67
Finansal Yönetim: 80
Maliyet Muhasebesi: 97
-
finaller ne zaman açıklanacak??