Aöf Yeni Sistemde Sadece Çıkmış Sorulara Çalışmak
-
Haftaya Aöf sınavları var malum yeni sistemde sadece geçen senenin çıkmış soruları ezberlesek aynı zamanda aöf'nin verdiği kitap arkası sorulara çalışsak yeterli olur mu? Bu kısa dönemde en verimli nasıl çalışabiliriz.
-
soruların hepsi baştan yazıldı ama kitaptan yazıldı, kitabı 2-3 kere okuyun, buralardan soru çıkar dediğiniz yerleri aklınızda tutun geçersiniz
-
hocam dediğin olay 2 sene önce bitti. artık yeni sorular çıkıyor hep.
-
Hocam konu arkasındaki özetlere sorulara çalış en kestirmeden oraları yapıyosan en az 60 alırsın bide kitabı okursan tamamdır
-
o şekilde geçmen imkansız :) muratın soru bankasını al soruları çöz kısa zamanda daha yararlı olur.
-
Karacan akademinin nokta atışı soruları var al bi tur çöz tamamdır
-
kitabı okusam hangisini ezberliyecem arkasındaki sorulara bakıyorum bir de önceki sınavda cıkmıs sorulara üseniyorum okumaya :D
-
koray bunu yazdı
kitabı okusam hangisini ezberliyecem arkasındaki sorulara bakıyorum bir de önceki sınavda cıkmıs sorulara üseniyorum okumaya :D
Kısa zaman kaldı kaynak olarak murat yayınları var bende de ama bir ünitede 70-80 soru var hepsini çözmek imkansız.
-
kitap + karacan yayınlarının nokta atışlı soruları
-
ben sistemi bir türlü anlamıyorum amk. 6 ders alıyorum 3'ünden geçtim 3'ünden kaldım kredimde düşük geldi ne olcak kaldığım dersleri mi alacam seneye yoksa sınıfta mı kalacam o dersleri birdaha mı alacam
-
koray bunu yazdı
sınavda da üşeniyormusun.