Apaçi Teletabiler
-
bu teletabilerden mor olan Gay miş gayleri temsil ediyormuş videodada görülüyor onda biraz kırılma oldugu kötü örnek zaten ülkemizde tutulmadı bu
-
bitane gülen bebek vardı tanrı rolünde güneş kılığında itici gelirdi bana gülüşü yau :D
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------+doğarken güneş ardından tepelerin amk tüm teletabilerin :D
-----------------------------bunu ilk duydugumda ne gulmustum be
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
bu teletabilerden mor olan Gay miş gayleri temsil ediyormuş videodada görülüyor onda biraz kırılma oldugu kötü örnek zaten ülkemizde tutulmadı bu
-----------------------------bak bunu bilmiodum da e bu çocuklar için yapılmıştı çocuklar+ gay yani ne kadar mantıklı bilmiorum
-
irwa bunu yazdı:
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------bak bunu bilmiodum da e bu çocuklar için yapılmıştı çocuklar+ gay yani ne kadar mantıklı bilmiorum
-----------------------------oppsss lala ya laf yok diğerleri gay ipne hatta orospu çocuğu bile olabülür...
-
lalada bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------oppsss lala ya laf yok diğerleri gay ipne hatta orospu çocuğu bile olabülür...
-----------------------------afedersin manyakmısın ?
-
keşke tüm apaçiler teletabi olsa, 4erli gruplar halinde kendi başlarına biyerlerde yaşasalar. Ama nu-nu yu çalardım o zaman
-
Severdim la ben bunları...
-
insaf ya... bu teletabiler çocuklar için degil, bebekler için yapılmıştır. 2,3,4 yaşındaki çocuklarda cinsiyet ayırımı zaten bizim bildigimiz anlamda yoktur. Bu yüzden erken çocukluk çagındaki bebeklerin en sevdigi programlardan biridir. Ama aklı evvel büyükler buna da bir şey buldular. Hatta "bunlarda cinsiyet yok çocuklarımız örnek alıp top olacak diyen" hıyarlar yüzünden sakıncalı olarak bile gösterildi.