folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Apaçilik Nasıl Başladı

Apaçilik Nasıl Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Önce bir dans çıktı. Evet duyar gibi oluyorum o işte Tecktonik...

Sonra Avrupa'daki herhangi bir dans çeşidi gibi bizim ülkemize de geldi... Evet işte o çılgın dansçı(!) Apaçi suAD...

O günden sonra apaçi aşağı apaçi yukarı, her gördüğüne bir apaçi ismi, buna bir müzik bulmalıydı herkes onu duyduğunda "Anaaa apaçi demeliydi." O da oldu. Flowshakerz denen grup bir şarkı çıkarttı.

Yavaş yavaş büyüdü bu akım...

Bunlar da apaçi oldular.

Oysa ki bunlar daha önceden de vardı...

Uzadı gitti...

Furkan Kızılay Apaçi Dansı, BKM mutfak apaçi dansı, Lg yarışması apaçi dansı...

Bu halk buna da alışır "Emo" akımından sonra...

Bunlar da mı apaçi be...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Valla başlaması iyi oldu biraz dans izleyip gülüyoz :D:D ..  Ama nerden çıktı nasıl yayıldı nedir bu özentilik anlamadım. 

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

İsmail YK'nın doğuşuyla..

Allah Türktür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

$u apaci havucta calan 2. parcanin adi ne yaw her tarafta o caliyo :D

I find your lack of faith disturbing.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

ilk once Tecktonick ile Club music i bir tutan zihniyete şaşırıyorum..

Bizim türklerin Apaçi Dedigi olay yıllar oncesinde Extasy atıp patlama dansıdır ya ayna karsısında patlardın yada Arkadasin ile..

ha apaçi adi nasıl yayıldı  Link : http://www.youtube.com/watch?v=Wh-Cllpdj-U  Buca Gediz Asker Gecesi bu goruntuler Sanal a düstü Sonra Geri kafalı olan bir kaç kişinin apaçi diyip forumlarda farklı paylaşım sitelerinde yayınlamaları bir kaç kişinin attigi post da apaçi gibiler Deyimi ile Bu seviyeye geldi ..

anlıcaginiz ben 16 17 yasımdayken izmir Alsancak Ta 404 disco yada bigboss da bu sekil patlıyordum suan yasim 27  yani 10 yıl oncede Vardı boyle birsey ..

üstüne Basa Basa soyluyorum Her Görülen Dansı Apaçi  ( olmayan bir sans Stili ) olarak Yayan Zihniyete şaşıyorum Heleki Tecktonick ile bir tutmaları Ayrı bi Aptalıık ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

yani bir ansı ardından aşalanmayı göze alarak giden milyonlarca canlı.

ApTaLıM sTaYLa

:d

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

siyaset konusu açamayınca saçmalamaya kasmışsın. Nasıl başladıysa başladı, bitmesi beni ilgilendirir, Ayrıca bilgi arıyosan Tatil bölgelerinde yaşayan 20 yaş üstü insanlara sorabilirsin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Sorunları olan insan toplulukları.. Böle tipleri ülkemizde barındırmaktan utanıyorum.. Karşıma bir tanesi çıksa kafasını pompalı tüfekle dağıtabilirim..

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

NoToLeRaNcE bunu yazdı:
    -----------------------------

Sorunları olan insan toplulukları.. Böle tipleri ülkemizde barındırmaktan utanıyorum.. Karşıma bir tanesi çıksa kafasını pompalı tüfekle dağıtabilirim..

-----------------------------

:))))))))))))))))))))

edit: Gece Eglencesi olan mekanlar hafta sonu matinesi düzenleyen discolar var dolu git patlat Beyinlerini resim cek buraya koy :) hep birlikte bakalım :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

son yıllarda insanları etiketleyip onları küçümsemek moda oldu.

eskiden ismail yk dinleyip,sonradan u dönüşü yapıp,ismail yk dinleyenlere apaçi diyenler de oldu.

bebek gibi tikky konuşup sağa sola apaçi diyenler de oldu. vs vs

bu tür insanları kendi hallerine bırakmak şart, bırakmazlarsa bunlar daha da ünlenir ,adları,müzikleri daha fazla duyulur.bu da daha çok can sıkar.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

apaçi dediğin budur.

http://www.tahribat.com/Forum-Ulkenin-Kanayan-Yarasi-Apaciler-108555/

kaldıki apaçi muhabbetini ben duyalı 4 sene falan oluyor. ancak o malum müziğin yayılması ve herkesin apaçi müziği apaçi müziği demesiyle dans videolarıyla vs iyice piyasa oldu. hatta o kadar ki apaçiler bile bu apaçi müziği diye dalga geçiyor :)) dalga geçilmesinin sebebi de club ortamını bilmeyen ama biliyormuş gibi davranıp özenen, danstan anlamayan ama mükemmel oynadığını sanan, dinlediği müziğin türünü bile bilmeyen, müziğin güzelliğini saniye başına düşen bass ile doğru orantılı zanneden özenti aptal sürüsü. ayrıca tecktonik güzel bir dans fakat iyi oynayınca güzel özenipte yapamayınca değil.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 3819 Toplam Mesaj: 20