Apart Kiralık Günlük Daireler Hakkında Bilgi.
-
izmire geleceğim. günlük bir apart daire kiralamak istiyorum. sahibinden baktım fiyatlar cazip geldi. yanlız bunlar daireleri kiralarken ne tür prosedür uyguluyorlar bilgisi olan varmı ? ve bir ihtimal tuttukdan sonra kız arkadaşımda gelebilir. sıkıntı çıkarırlar mı
yardımcı olursanız sevinirim
-
genelde sap olmayanları ayrı olanları ayrı bi yere alırlar bide ayrıca kapora fln yatirim deme git evi gör öyle parasını ver bi diğeri izmir gibi bi yerde kız arkadaşınla kalmanı istemeyecek bi ev shibi olmaz gibi geliyo bana bide genelde hpesinin fiyatları aynıdır rekabet ortamını bozmamamk için fiyatları hepsi aynı seviyede tutar sende o açıdan en iyi yeritutmaya bak zaten fiyatlar eşit. bi sorun olursa sorabilirsin.
-
prosedur falan yok, parani verir gidip kalir cikarsin..
yeri gormeden anlasip para kapora verme. resimlere aldanma. git gor sonra parayi ver tut
-
herhangi bir prosedür gereği kayıt felan ediyorlar mı ? Kimlik felan yok. yoksa ver parayı gir kal mı olay ?
-
kimliksiz olmaz hocam kimliğini alıp senin olmadığın bi yerde jandarmayı yada ne bilim polisi arayıp sicil kaydı sordurtuyor hea apartta kalıcaksan pek öyle bişi olmaz benim dediğim şahsi ev yada villa kiralama durumlarında geçerlidir kimlik olayı.
-
kız arkadaşına sorun çıkarmak değil çoğunlukla kız arkadaşın yok mu gelmiyomu diye sorulur :)
nereleri düşünüyosun.?
özdereye gittim denizi mavi bayrak fln diye bi tabela koyulmuş ne derece doğru bilemem.. ama temizdi görüntü açısından..
-
gecen bizim buralarda bi kaçamak yapayım dedim, ( tekirdağ ) bir geceliğine pansiyona 70 80 lira dediler, sessizce ayrıldım oradan hemen.
tabi peşinden 3 katlı villayı beleşe getirdim, hayvan sesleri içinde geceleyin uyku tutmadı arkadaş :D
-
Bizim arkadslar kiralamaya calıstı gecen -tabi kız arkadaşınla kalacaksan- adam yeni kanun çıktı evlilik cüzdanı falan lazım geyiği yapmış. Kız arkadaşınla gideceksen kiralamaya beraber gitmeyin hocam aklında olsun.
-
hocam güzelbahçe tarafında oba camping var tavsiye ederim, http://www.obacamping.com/index.php?sayfa=karavan fiyatıda 60-80 arası değişiyor sanırsam...