Apex Legends Oyun
-
escape from tarkov güzele benziyo haaa
-
oyunu oynuycak pc yok
-
archair23 bunu yazdı
oyunu oynuycak pc yok
Aynı dert ake
-
Huerfanos bunu yazdıOdiN bunu yazdı
Bugün indirdim ama kasıyor nedense..
Monster 1050ti, 16 ram, i7 7700 ona rağmen sebebini anlayamadım birazdan bakayım acaba grafik kartınımı görmedi :/
deneyen yada tecrübe etmiş olan var mı?benim laptopta birebir aynı özelliklerde
bende de kasıyor , yazan var mı diye bakmaya gelmiştim
sildim bile oyunu
Sorunu hallettim , nvidia panelden ekran kartı ile çalıştırılması için izin verince sorun ortadan kalkıyor
entegre kartla açıyomuş oyunu
-
Eski cpu'ları desteklemiyor oyun. Phenom II x6 1075t var oyun başlarken kapanıyor. EA açıklama yaptı biz de üzgünüz oynayamadığınız için ama destek vermeyeceğiz dediler. Tipik EA zırvası. Millet oyundan sıkılınca kullanıcıları azalınca güncelleme yapıp destek getirirler artık.
-
Apex Legend Origin HAZIRDIR TAK ÇALIŞTIR TEST EDİLDİ
-
ben de konusunu acacaktim bugun benden once davranmislar. ben daha oynamadim ama herkes pubg'den ve fortnite'tan cok iyi diyor. yorumlar baya iyi. incelemeden, atip tutmayalim arkadaslar :)
birazdan indirip deneycem. discord falan kurup birlikte oynayalim 3 kisilik takimlar halinde oynaniliyormus.
-
Mycity bunu yazdı
Apex Legend Origin HAZIRDIR TAK ÇALIŞTIR TEST EDİLDİ
Oyunun bedava olduğunu biliyon dimi
-
g2k bunu yazdı
ben de konusunu acacaktim bugun benden once davranmislar. ben daha oynamadim ama herkes pubg'den ve fortnite'tan cok iyi diyor. yorumlar baya iyi. incelemeden, atip tutmayalim arkadaslar :)
birazdan indirip deneycem. discord falan kurup birlikte oynayalim 3 kisilik takimlar halinde oynaniliyormus.
Oyun oynanış mekaniklerini kendini kanıtlamış bir oyun olan titanfall dan aldığı için mekanik sıkıntısı yok 645m li Laptop var onda denicem bende performanslı çalıştırmaz ise konsol alana kadar beklerim
-
PanxeR bunu yazdıg2k bunu yazdı
Oyun oynanış mekaniklerini kendini kanıtlamış bir oyun olan titanfall dan aldığı için mekanik sıkıntısı yok 645m li Laptop var onda denicem bende performanslı çalıştırmaz ise konsol alana kadar beklerim
bende Pentium(R) CPU G4600 + Radeon (TM) RX 470 + 8 GB ram var sıkıntısız çalıştırdı en yüksek ayarlarda. sıkıntı olacağını sanmam.