folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Apex Legends Oyun

Apex Legends Oyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

escape from tarkov güzele benziyo haaa

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

oyunu oynuycak pc yok 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

oyunu oynuycak pc yok 

Aynı dert ake 

ZalımMadam.10.07.24
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı
    OdiN bunu yazdı

Bugün indirdim ama kasıyor nedense..

Monster 1050ti, 16 ram, i7 7700 ona rağmen sebebini anlayamadım birazdan bakayım acaba grafik kartınımı görmedi :/

deneyen yada tecrübe etmiş olan var mı?

benim laptopta birebir aynı özelliklerde

bende de kasıyor , yazan var mı diye bakmaya gelmiştim

sildim bile oyunu

Sorunu hallettim , nvidia panelden ekran kartı ile çalıştırılması için izin verince sorun ortadan kalkıyor

entegre kartla açıyomuş oyunu

Anarsistherif...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Eski cpu'ları desteklemiyor oyun. Phenom II x6 1075t var oyun başlarken kapanıyor. EA açıklama yaptı biz de üzgünüz oynayamadığınız için ama destek vermeyeceğiz dediler. Tipik EA zırvası. Millet oyundan sıkılınca kullanıcıları azalınca güncelleme yapıp destek getirirler artık.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

https://drive.google.com/file/d/1tF-mKQa9CnlRlznz-h_S4J12aCmFDBhN/view?fbclid=IwAR2HXwqt9p91-3GRnAKzeplyhh6j_hRqiu9AlywJL-6lf-qbyW5Myd6WIn4

Apex Legend Origin HAZIRDIR TAK ÇALIŞTIR TEST EDİLDİ

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

ben de konusunu acacaktim bugun benden once davranmislar. ben daha oynamadim ama herkes pubg'den ve fortnite'tan cok iyi diyor. yorumlar baya iyi. incelemeden, atip tutmayalim arkadaslar :)

birazdan indirip deneycem. discord falan kurup birlikte oynayalim 3 kisilik takimlar halinde oynaniliyormus.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Oyunun bedava olduğunu biliyon dimi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı

ben de konusunu acacaktim bugun benden once davranmislar. ben daha oynamadim ama herkes pubg'den ve fortnite'tan cok iyi diyor. yorumlar baya iyi. incelemeden, atip tutmayalim arkadaslar :)

birazdan indirip deneycem. discord falan kurup birlikte oynayalim 3 kisilik takimlar halinde oynaniliyormus.

Oyun oynanış mekaniklerini kendini kanıtlamış bir oyun olan titanfall dan aldığı için mekanik sıkıntısı yok  645m li Laptop var onda denicem bende performanslı çalıştırmaz ise konsol alana kadar beklerim 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    g2k bunu yazdı

Oyun oynanış mekaniklerini kendini kanıtlamış bir oyun olan titanfall dan aldığı için mekanik sıkıntısı yok  645m li Laptop var onda denicem bende performanslı çalıştırmaz ise konsol alana kadar beklerim 

bende Pentium(R) CPU G4600 + Radeon (TM) RX 470 + 8 GB ram var sıkıntısız çalıştırdı en yüksek ayarlarda. sıkıntı olacağını sanmam.

Toplam Hit: 6023 Toplam Mesaj: 38
apexlegends legends apex