Apk İndir Sitesi Hk.
-
tango ve whatsapp akp sını niye arıyorsun hocam ? playmarketten indirsene.
sonra telefonlar virüs le çöple doluyor.
ayrıca en çok kullanılan bir whatsapp a 1-2 TL vermek çok mu geliyor anlamıyorum ki.
-
SeRDaR bunu yazdı
Benim gibi akpindir.com olarak okuyan var mı ? İlk baktığında
aynen bende :| -
FOXXLY bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
hayır yok :v
Varmış ;) -
Daft bunu yazdıLeveragEffect bunu yazdıDaft bunu yazdı
cavurlarda virgül binlikleri ayırmak için kullanılır
nokta ise sıfırdan küçük basamakları belirtmek için
Tam tersi.
sitenin dili ne? ingilizce.
Countries where a dot "." is used to mark the radix point include:
Australia, Botswana, British West Indies, Brunei, Canada (when using English), Dominican Republic, Guatemala, Honduras, Hong Kong, India, Ireland, Israel, Japan, Kenya, Korea (both North and South), Lebanon, Luxembourg (uses both marks officially), Macau (in Chinese and English text), Malaysia, Malta, Mexico, Mongolia, Nepal, New Zealand, Nicaragua, Nigeria, Pakistan, Panama, Peru, People's Republic of China, Philippines, Singapore, Sri Lanka, Switzerland, Taiwan, Tanzania, Thailand, Uganda, United Kingdom, United States (including insular areas), Zimbabwe.
Countries where a comma "," is used to mark the radix point include:
Albania, Andorra, Argentina, Armenia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgium, Bolivia, Bosnia and Herzegovina, Brazil, Bulgaria, Cameroon, Canada (when using French), Chile, Colombia, Costa Rica, Croatia (comma used officially, but both forms are in use elsewhere) Cuba, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Ecuador, Estonia, Faroes, Finland, France, Germany, Georgia, Greece, Greenland, Hungary, Iceland, Indonesia, Italy, Kazakhstan, Kirgistan, Latvia, Lebanon, Lithuania, Luxembourg (uses both marks officially), Macau (in Portuguese text), Macedonia, Moldova, Mongolia, Morocco, Netherlands, Norway, Paraguay, Poland, Portugal, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, South Africa (officially[15]), Spain, Switzerland, Sweden, Tunisia, Turkey, Ukraine, Uruguay, Uzbekistan, Venezuela, Vietnam.
Ne çok "cavur" olmayan ülke varmış.
LeveragEffect tarafından 20/Ağu/13 10:26 tarihinde düzenlenmiştir -
apk-search.com kaça gider o zaman ?
-
PanxeR bunu yazdı
tango ve whatsapp akp sını niye arıyorsun hocam ? playmarketten indirsene.
sonra telefonlar virüs le çöple doluyor.
ayrıca en çok kullanılan bir whatsapp a 1-2 TL vermek çok mu geliyor anlamıyorum ki.
hoca tablet desteklemiyordu markettekini bende apk olarak ındırdım çatır çatır çalışıyor marketten ındırmeyı bende bılıyorum zaten
-
FOXXLY bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
hayır yok :v
var bende ne alaka diye girdim :D akpindir nela dedim :D:D
-
SeRDaR bunu yazdı
evet
psikolojim bozuk :/
-
SeRDaR bunu yazdı