[APK] Sony Klavye
-
Android'te en rahat bulduğum klavyedir. Kelime tahminleri çok iyidir. Hızlı ve basittir. Ram kullanımı düşüktür. Romatizma ve prostata faydalıdır. Swiftkey falan halt etmiş yanında. Sadece Sony telefonlarda çalıştığından crack yapılıp tüm telefonlarda çalışması sağlanmıştır.
İndirme Linki : https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=72947258&postcount=455
-
Crack olayını sen mi yaptın? Sonuçta mobil bankacılık kullanıyoruz. Sakata gelmeyelim sonra
-
Hayır ben yapmadım. Xda forumda sayfalarca konusu var. İçinde keylogger olsaydı şimdiye belli olurdu. O yüzden oranın linkini verdim. Crack yapan yener90 nickli kişi. Adamın bir sürü portu var.
Bu arada ayarlardan tema seçebilirsiniz.
-
swiftkeye göre ne avantajı varki? esprisi ne yani? ben yıllardır swiftkey kullanırım bi açığını, eksikliğini görmedim.
-
GBoardı daha çok beğeniyorum, Google kalitesi. Bütün bilgiler Google'a gittiği için bilgilerimin çalındığına emin olmam ayrı bir güven sağlıyor. Tavsiye ederim
-
ajan1111 bunu yazdı
swiftkeye göre ne avantajı varki? esprisi ne yani? ben yıllardır swiftkey kullanırım bi açığını, eksikliğini görmedim.
Kelime tahmini ve Türkçe yazım kurallarını takibi çok iyi. De, da, ki, mi eklerinin ayrımını cümlenin yapısına göre ayırıyor.
Bu arada Sony'nin kafasına mıçayım. Güzelim klavyesi varken gitti telefonlarına Gboard klavye koymaya başladı. Google ben sizin yerinize uygulama yapıyorum siz yapmayın diyor. Şuan bir tek Samsung ve LG kendi uygulamalarını kullanmakta diretiyor.
mkyb tarafından 04/Eki/19 19:11 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
Kelime tahmini ve Türkçe yazım kurallarını takibi çok iyi. De, da, ki, mi eklerinin ayrımını cümlenin yapısına göre ayırıyor.
Bu arada Sony'nin kafasına mıçayım. Güzelim klavyesi varken gitti telefonlarına Gboard klavye koymaya başladı. Google ben sizin yerinize uygulama yapıyorum siz yapmayın diyor. Şuan bir tek Samsung ve LG kendi uygulamalarını kullanmakta diretiyor.
Sony kendini toparlasa elmanın armudun eline verir neyse klavyesi tartışmasız on numara.
-
Bende yıllardır swiftkey kullanıyor idim bu ay google klavye ye geçtim daha randımanlı geldi
-
Diş ağrısına da iyi geliyorsa bi deniyim bakim.
-
Hocam çok sağol, eski sony kullanıcısı olarak çok arıyordum bu klavyeyi. Çok stabil ve düzgün geliyor bana.
-
çok sağol hocam. bu si*ik samsung keyboard beni deli ediyordu.