Apo Palas"A 5 Milyon $
-
yakında tayyip görevimi apoya devrediyorum derse şaşırmayın.
-
ogrencisine ayda 150 TL yi vermeyi cok goren, kendisini protesto edenleri yaka paca dovduren hukumetten bu beklenir zaten, su anda dagda olmak bu ulkenin vatandası olmaktan veya bu ulke icin biseyler yapmaya calısmaktan inanın daha degerli, farkında olan ve tarihimizi bilen biri olarak utanıyorum ustelik benim degil onların utanması gerekirken..
-
yav hocam böyle atıp tutuyonuzda o kadar milletçi milliyetçi takılıyonuzda apo yakalandıgı zaman başta kimler vardı bir onu desene sen bana ??? eee nie asamadılar şunu kabul edin artık uzakdan kumandalı araba olduk nerye çevirirlerse oraya gidiyoruz
edüt:bunları yazıp çizecegine bunlara son vermek için birşeyler yapmak zorunda oldugunu bilsen daha iyi senin açından
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
yakında internet felanda bağlarlar hemde ttnet felanda bağlamazlar beğenmez apo :)
-----------------------------Doğru söze ne hacet :)
-----------------------------ozel fiber sistem dosesinler ornek quick net 100 mbps::D
Heyaa arada Tbt ye girip kım lan bana söven diye bakınır durur artık :] -
bu adamı neden asmıorlar ah bi elime verseler waryaaaa !!!!!!!!!!!
-
LNAU bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
yakında internet felanda bağlarlar hemde ttnet felanda bağlamazlar beğenmez apo :)
-----------------------------Doğru söze ne hacet :)
-----------------------------ozel fiber sistem dosesinler ornek quick net 100 mbps::D
Heyaa arada Tbt ye girip kım lan bana söven diye bakınır durur artık :]
-----------------------------o mal o kadar sayamaz da :)