Apocalypse Remote Administration Tool 1.4 BF : 1
-
tam bana lazim olan bi program. mail ede gonderirse tam olur :) ne kadar odicezz ?
-
mokoko nun komplikesi olmuş hoca tebrikler :)
-
@WH0, şöyle bir özellik ekleyebilir misin? Servera çift tıkladıktan, veya server makinada çalıştıktan 10dk sonra bağlanmaya çalışacak, fakat burada süreyi dakika cinsinden biz belirlemeliyiz.
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
@WH0, şöyle bir özellik ekleyebilir misin? Servera çift tıkladıktan, veya server makinada çalıştıktan 10dk sonra bağlanmaya çalışacak, fakat burada süreyi dakika cinsinden biz belirlemeliyiz.
-----------------------------server editor panelinde time to notify war zaten. onu ne kadar yuksek bir sayi werirsen o kadar geç baglanir. ne kadar erken werirsende o kadar cabuk baglanir
onu biz uzun zaman once düsündük cünkü eğer kopan 1 baglantida 1 saniyede yeni 1 baglanti issteği gelirse clientin calistiği pc sanki ddos yiyor gibi oluyor..
baglanti sekli soyle.
server --> hello client ben kurban tanisalimmi
client --> hosgeldin kurban giris yap
server --> sifrem asdasd
client --> sifre kontrolunu yapiorum bekle doğru ise server bana server id lan wan country webcam antivirus ram etc bilgilerini gonder. yanlis ise socket.close;tabi bunlar boyle acik secik gonderilmiyor Client Server arasindaki data iletisimi sifrelenmistir. yani wireshark gibi zımbırtılar ile topladiklari paketleri herkes cozemeyecek.
-
:D Bu adamı bildim bileli hiç durmuyor ya.Harbi kodırdır :D Bizi taksimde satışa getirmese daha bi güzel olacaktı da neyse :D
Who bu programı sattığını sölüyordu.Uzun zamandır tanırım bana bir yanlısı olmamıştır düzgün duran kimseye yanlısı olmaz :)
-
bele$ olcak dimi. denyo launch bile bele$ ama ayıp etmeyelim tariqata..
beta testerliğe adayım serveri test etmem ama :D
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=what+is+betatester&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
tam bana lazim olan bi program. mail ede gonderirse tam olur :) ne kadar odicezz ?
-----------------------------uzaktan yonetim aracinda mail gondermenin ne isi olur...
galiba spammersin.
ancak su olabilir.
karsi tarafta eger msn yuklu ise contact listesini calabilme
güzel bi spam dbsini 1 günde cikarabilir :D -
bisson bunu yazdı:
hacam bir zahmet anti taratma felan yapmayalım birde ister sat ister bedava ver ama demoyu verirsin herhalde
-----------------------------yaw antiler cok kolaydıda şimdi gercekten bayaği zormalaya basladilar 1 sene oncsine kadar hep string detectionu icon detectionu
simdi ise heuristic, apiler, cok can alici noktalari detect ediyorlar
bişey buldum ama henuz koda ceviremedim.
Microsoftun Digital Signature'si
Dijital Imzalar nasil yapildiğina dair hiçbir bilgim yok server a digital signature eklersen :D hiçbir antivirus detect olsa bile otmez. işten anlayan gerçek firewallar bypass etmez. -
WH0 bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------server editor panelinde time to notify war zaten. onu ne kadar yuksek bir sayi werirsen o kadar geç baglanir. ne kadar erken werirsende o kadar cabuk baglanir
onu biz uzun zaman once düsündük cünkü eğer kopan 1 baglantida 1 saniyede yeni 1 baglanti issteği gelirse clientin calistiği pc sanki ddos yiyor gibi oluyor..
baglanti sekli soyle.
server --> hello client ben kurban tanisalimmi
client --> hosgeldin kurban giris yap
server --> sifrem asdasd
client --> sifre kontrolunu yapiorum bekle doğru ise server bana server id lan wan country webcam antivirus ram etc bilgilerini gonder. yanlis ise socket.close;tabi bunlar boyle acik secik gonderilmiyor Client Server arasindaki data iletisimi sifrelenmistir. yani wireshark gibi zımbırtılar ile topladiklari paketleri herkes cozemeyecek.
Vay be diyorum o zaman, çünkü daha önce hiç bir rat ta bu özelliği görmedim, gerçi yeni ratlarla pek uğraşmadım. Verileri hangi algoritmayla şifreleyebileceğini tahmin edebiliyorum :P. Bir de reverse proxy olsa 10 numara, o reverse proxiler zincirlense 20 numara olur, efsane olur bu rat. -
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------:D Bu adamı bildim bileli hiç durmuyor ya.Harbi kodırdır :D Bizi taksimde satışa getirmese daha bi güzel olacaktı da neyse :D
Who bu programı sattığını sölüyordu.Uzun zamandır tanırım bana bir yanlısı olmamıştır düzgün duran kimseye yanlısı olmaz :)
----------------------------haha hala unutmadinmi onu yaw hatirlatmasan ben coktan unutmustum.
@ PM sayisi artti pm atmayin okumadan siliyorum