Apo"Nun Gizli İfadesi Resmi Belgeli
-
vay amk ya
-
adam kasinio yaa,rene bu hala zikioo ya:)
-
Sen ne kadar karaktersiz bir insansın. düşüncelerini adam gibi açıklayamayacak kadar boş bir insansın.Her önüne gelene küfür etme hakkını kim verdi sana it. Ya adam gibi ol bütünlüğü sağla eleştirini yap yada s... git.
-
adam qißi oLdum eLe$tirimi yapTım ama Sen qeLmi$ ßana yorum yapma dioSun
1 Sana deiL Senin konuna yorum yapTım
2 Sen kimSin ki TBT nin ßana vermi$ oLDuqu yorum yapma yetkiSini kıSıtLamaya caLısıoSun.
3 Senin yukarda SeriqLediqin davranı$tan Sonra Sana soyLeyeßiLeceqim ßa$ka keLime kaLmadı,hakkıyLa maLmısın dedim oyLesin. -
Her ne kadar, tahribat.com da banlana şahıs sessionu devam edene kadar yazıyor olabiliyorsada, bazı böle elemanlar için,
Gelişmiş admin panelimizde özel fonksiyonlarımızda mevcuttur :)
Son 10 saniyen hoca:) yazabiliosan yaz.. -
Adamın attığı pm'e bak..
50 kere faLan söyLemedin Sadece üyenin 1i SöyLedi o kadar . kac yıLLık tbt ciyiz iLk yanLı$ta uyaRıSız ßan yioSak ßurada 1 ßokLuk var demekTir.En cok adiL oLması qereken sizLerken ßöyLe 1 DurumLa kar$ı kar$ıya kaLmak ßeni üZdü.
----------------------------
HoCa Bu $eKilDe YaZan HERkEZ BAnlaNır... -
Artık kendi ayarında küfür edebileceğin, "adam qißi oLdum eLe$tirimi yapTım" diye tikkhy versiyonu yazı yazabileceğin bir site bulursun.
-
Adamın attığı pm"e bak..
50 kere faLan söyLemedin Sadece üyenin 1i SöyLedi o kadar . kac yıLLık tbt ciyiz iLk yanLı$ta uyaRıSız ßan yioSak ßurada 1 ßokLuk var demekTir.En cok adiL oLması qereken sizLerken ßöyLe 1 DurumLa kar$ı kar$ıya kaLmak ßeni üZdü.
----------------------------
HoCa Bu $eKilDe YaZan HERkEZ BAnlaNır...
-----------------------------
kopdum hoja ya :D adam bari pm atarken düzgün yazsaymış okurken gözlerm skldi zaten ne biçim alışkanlık programı falan mı var :D bi msjı 10 dakka da yazamam ben böle. bu aponun ifadesinin de doğruluğuna inanmıyorum.sızdırılmaz böle şeyler. -
Ben şahsen ne bu belgenin gerçekliğine nede o saydığın gazetecilerin apoya yardım edebilecek kadar şerefsiz olduna inanmıyorum...Ropartaj yaptıklarından bile şüpheliyim ama asla yardım falan etmezler..
-
Bu belgeler hepsi sağlam işlenmiş gizli sahte belgelerdir.Gizli bişey olsa suan bu forumda işi ne ayrıyetten apo onlara yardım ve yataklık edenleri neden söylesinki?
Ama M.Ali Birand olayına inanırım o adam papayı vuran adamlada görüşmüştü :)
Toplam Hit: 5533 Toplam Mesaj: 28