Apo"Ya Arkadaş Aranıyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ajdar gitsin :D

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    çok fena azmıştır o gerçi adada başıboş gezen eşşekler bile şikayet ediyomuş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

hala tayyeap babanıza güvenın siz yazıklar olsun insanlık ölmüş uyuşturulmuş aslında boyle konularda polemıge gırmemek ıcın yazmıyordum nezamandır ama

artık yeter ya kaldırın kafanızıda bır bakın ya ben yaptım oldu mantıgını benımsettınız adamlara sadece bu konu da degıl yeter artık ya uyanmanız ıcın ıllahakı

adamların gotunuzdekı donumu alması gerekıyor bu ne uykudur bu ne gaflettır yazıklar olsun ya yazıklar olsun başkada birşey demıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:
    -----------------------------
    karı kızda ister bu yakında aile kurar falan

Harbi ister mi ister :| 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben adayım :D

Bir daha profilindeki herhangi bir extra bilgi bölümüne, bu yazıdan başka bişi yazarsan seni atarım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

istemeyin Osman pamukoğlunu istemeyin Osman Paşayı...al bak ab uyum yasalarıyla hapistende çıkarır bu itolitler.

içimden tayyip ve tüm bakanlara ana avrat küfretmek geçiyor. geçse nolur deği mi. yazsak nolur. hiç.

tayyist anasını göndersin aponun yanına. öffff. ulan öfff.

bugün uğurlandı şehitler hiç acıma yokmu ibneler. şehitlerin kanı akarken ne biçim kalp taşırsınız siz ibne dönekler.

kömürlerinizi alacam sizin. alacam ve saklayacam. fakat yerel seçimde oyumu size vermeyecem. bi kere kandık bir daha asla....yazıyoruz söylüyoruz. fakar bastırılmış duyguları olan insanları halen daha çevrede görünce elden birşey yapamayınca ne yaparsın. yazıklar olsun size. 2012ye kadar sabredecez.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    seve seve olurum..Bi ömür itina ile sikerim yavşa.. :)

Konumu silenlere inat kürdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    HolygaN bunu yazdı:

Bu konuya ilk post atan gidecekmiş. O yuzden ben gidicem. Merak etmeyin sizi aratmam :)

Şaka maka, alacakları mahkumlara göre değişir ama yinede iyi fikir. Oraya mahkum göndereceklerde eşşek değil herhalde göndereceği adamı bilirler

İşi bu noktaya getirenler o mahkumuda ayarlar malesef. 

Konumu silenlere inat kürdüm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vogue
    Vogue's avatar
    Erkek
    Çok istek var kura çekelim xd

Dünya kerhanesinde bakire değilsin tecavüz edenler var gözlerimde sağnak yağışlar kalbim krizin bekçisi olmuş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    Sedat Peker'i koysunlar yanına. Bak bakalım noluyo  o zaman. :DD :D:DD :D:D

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
Toplam Hit: 4822 Toplam Mesaj: 25