Apo"Ya Arkadaş Aranıyor!
-
ajdar gitsin :D
-
çok fena azmıştır o gerçi adada başıboş gezen eşşekler bile şikayet ediyomuş :)
-
hala tayyeap babanıza güvenın siz yazıklar olsun insanlık ölmüş uyuşturulmuş aslında boyle konularda polemıge gırmemek ıcın yazmıyordum nezamandır ama
artık yeter ya kaldırın kafanızıda bır bakın ya ben yaptım oldu mantıgını benımsettınız adamlara sadece bu konu da degıl yeter artık ya uyanmanız ıcın ıllahakı
adamların gotunuzdekı donumu alması gerekıyor bu ne uykudur bu ne gaflettır yazıklar olsun ya yazıklar olsun başkada birşey demıyorum.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
karı kızda ister bu yakında aile kurar falan
-----------------------------Harbi ister mi ister :|
-
ben adayım :D
-
istemeyin Osman pamukoğlunu istemeyin Osman Paşayı...al bak ab uyum yasalarıyla hapistende çıkarır bu itolitler.
içimden tayyip ve tüm bakanlara ana avrat küfretmek geçiyor. geçse nolur deği mi. yazsak nolur. hiç.
tayyist anasını göndersin aponun yanına. öffff. ulan öfff.
bugün uğurlandı şehitler hiç acıma yokmu ibneler. şehitlerin kanı akarken ne biçim kalp taşırsınız siz ibne dönekler.
kömürlerinizi alacam sizin. alacam ve saklayacam. fakat yerel seçimde oyumu size vermeyecem. bi kere kandık bir daha asla....yazıyoruz söylüyoruz. fakar bastırılmış duyguları olan insanları halen daha çevrede görünce elden birşey yapamayınca ne yaparsın. yazıklar olsun size. 2012ye kadar sabredecez.
-
seve seve olurum..Bi ömür itina ile sikerim yavşa.. :)
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Bu konuya ilk post atan gidecekmiş. O yuzden ben gidicem. Merak etmeyin sizi aratmam :)
Şaka maka, alacakları mahkumlara göre değişir ama yinede iyi fikir. Oraya mahkum göndereceklerde eşşek değil herhalde göndereceği adamı bilirler
-----------------------------İşi bu noktaya getirenler o mahkumuda ayarlar malesef.
-
Çok istek var kura çekelim xd
-
Sedat Peker'i koysunlar yanına. Bak bakalım noluyo o zaman. :DD :D:DD :D:D