folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder App Plaka Değişimi Nasıl Olacak...

App Plaka Değişimi Nasıl Olacak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    _PesimisT_ bunu yazdı
    DracuLax bunu yazdı

Önce Noter de sorgulama yapın eger kı plakanızda sorun yoksa direk 2000 kusure degişim yapılır sorun varsa eger kı calıntıya gıren vs dırek karakoldan bıldırım yapıp ruhsat degısıme gıdıyor bende sorun yoktu dırek noter den halettım.

Plakada tüm bandroler, bayrak, TC , mühür ve o yatayda beliren çizgi vs hepsi var... Ama kalım harfler... Geçen polis durdurdu değişmem gerektiğini belirtti. 

Noter anlayacak mı bunu? Oraya mı sormam gerek anlamadım ki arkadaş biz niye bunla uğraşıyorız... Ben normal vatandaşım yaaa... Araç aldım plakayı bile değiştirmedim niye upraşıyorum ben bunla... Hadi uğraşmayım nerde ne yapacağım, kim bu plakanın normal olup olmadığını söyleyecek, nereye ne yatıracağım ve nasıl normale döneceğim. Normali yapmak için bile bu kadar uğraşmamam gerek arkadaş ben normal vatandaşım...

Hocam polis memuru değiştirmen lazım dediğinde nasıl değiştireceğini söylemedi mi :/

Demedi hocam benimde aklıma gelmedi o an sormak...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

Araç üzerindeki plakaları çıkartıp noterde plaka yenileme ücreti ödeyip. Aldığın belgeyle plaka basım merkezinden bastırıcaksın. 
    kalın punto bastırmayın. Normal ince font olması gerekiyor

imzayı bıraktım basıyorum artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

emniyete ifade ver

notere git basım formu al

şoförler odasına bastır

----------------

// e devletten plaka bildirimi yap (ama bunu tek plaka için yapabilirsin) git bastır > bir süre sonra diğer plaka bildirimi yap git bastır  ruhsatın ve plakan değişmemiş olur (yöntem denenmemiştir:)  )

DJ_Alper tarafından 19/Mar/26 08:58 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

"Standart plakalar belli. Buna rağmen şoförler odası iki tip plaka basıyor. Birincisi standartlara uygun plaka, ikincisi de harfleri biraz kalınlaştırılmış olan, yine plakanın taşıması gereken özellikleri taşıyan, mavi şeridi, 'TR' ibaresi, mührü, karekodu bulunan plakalar. Şoförler Odası tarafından verilmesi şartıyla biz kesinlikle bunlarla ilgili herhangi bir işlem yapmayacağız, bunları nizami plakalar olarak görüyoruz, bunlar geçerli, bunlarda herhangi bir problem yok."

Bakan bunları söylüyor ancak ben cezamı keserim sen uğraş mantığındaki polisler yüzünden artık millet illallah etti. Yazdığı ceza yargıdan dönen polis ceza almadığı sürece de değişmeyecek. Ha yargıdan dönmesi haklı bile olsan çok zor bu ülkede ama olsun..

Kendine İyi Bak ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

"Standart plakalar belli. Buna rağmen şoförler odası iki tip plaka basıyor. Birincisi standartlara uygun plaka, ikincisi de harfleri biraz kalınlaştırılmış olan, yine plakanın taşıması gereken özellikleri taşıyan, mavi şeridi, 'TR' ibaresi, mührü, karekodu bulunan plakalar. Şoförler Odası tarafından verilmesi şartıyla biz kesinlikle bunlarla ilgili herhangi bir işlem yapmayacağız, bunları nizami plakalar olarak görüyoruz, bunlar geçerli, bunlarda herhangi bir problem yok."

Bakan bunları söylüyor ancak ben cezamı keserim sen uğraş mantığındaki polisler yüzünden artık millet illallah etti. Yazdığı ceza yargıdan dönen polis ceza almadığı sürece de değişmeyecek. Ha yargıdan dönmesi haklı bile olsan çok zor bu ülkede ama olsun..

bro kalıplar tek merkezden geliyor plakalarda öyle

bazıları işgüzarlık yapıp biraz daha ateşleyin şöyle yapalım demiş şoförler odasında yoksa standartlar belli

memleketin en çok para yiyen kurumu tşof

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

bro kalıplar tek merkezden geliyor plakalarda öyle

bazıları işgüzarlık yapıp biraz daha ateşleyin şöyle yapalım demiş şoförler odasında yoksa standartlar belli

memleketin en çok para yiyen kurumu tşof

Benim plakam kalın harfli bunu da ek ücret ödeyerek aldım ki Trabzon'daki plakaların yarısından fazlası böyle devlet verdiği yetkiyi denetlemiyor sorun burada..

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 968 Toplam Mesaj: 17
app plaka