APP Plaka Yapan Var Mı?
-
network bunu yazdıtolgasen bunu yazdınetwork bunu yazdıtolgasen bunu yazdı
Merhabalar,
Aracım için APP plaka yaptırmak istiyorum. Aramızda yapan kişi var mı acaba?
Para dışarıya gitmesin :)
Eskiden di hacım o iş , orjinal plakalarda oynama , sahte plaka (ki app plaka sahte , mühürsüz ) gibi konularda ciddi maddi cezalar , trafikten men ve araç bağlamaya kadar giden anormal cezalar geldi,uygulanmaya başladı.
Hatta Tek işi App Plaka olan küçük dükkanlar bir bir kapatılıyor (sahipleri tarafından).Sahibindencom da da zebille olan app plaka ilanları bitti silindi.
Kısaca tavsiye etmem ,önermem .
Aynen, N11 sahibinden falan doluydu şimdi hiç kalmamış hocam. Peki bir çok yerde cemiyet mühürlü diyor bu APP plakalara? Hikaye mi yani?
Aynen hacım , plaka emniyetten çıkmadığı taktirde sahtedir.Mühürü taklit edilebilinir ama plakaların bazı standartları olduğundan mühürlü app plakada verseler sana bu anlaşılır bu sefer kalpazanlık ta girer işin içine .
Dediğim gibi yeni trend plakalık bir incele derim .
Çok teşekkür ediyorum hocam :)
-
Tolga hocam ben aracımda 3 senedir sıkıntısız kullanıyorum. Bjk baskı ve mühürlü. İstiyorsan arkadaş yönlendiririm.
-
oinomaos bunu yazdıKentaki bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
heryerde ceza kesıyorlar sıkertıyorlar haberın olsun.
ben görürsemde özellikle fotografını cekıp https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
den ıhbar edıyorum :)
Hocam app plaka ne gibi bir güvenlik unsuru, ne gibi bir rahatsızlık, ne gibi bir durum oluşturuyor acaba merak ettim şikayet konusunu? Sizi rahatsız eden nedir?
En temel olay Suçun Suç olarak kalması gerektiği.
Suçu bir kere meşrulaştırdın mı artık bütün suçlar senin benim keyfime göre meşru durumuna gelir bu da gerçekten isteyeceğin bir şey olmaz.
Sahte plaka ile girdiğin(aynı plakayı da yazdırıyor olabilirsin ama mühürsüz ve sahte artık) suç hayatına diğer yollarda da devam etme yolun açılmış oluyor.
Sonrası çorap söküğü. Suç bir kötülüğe yol açar. Kötülük ve Korku çok hızlı yayılır.
Bende kaldırıma park edenleri sadece kaldırıma değil kaldırım rapmpalarının önüne park edenleride (Tekerlek sandalyeli engelli, bebek arabalı bir anne veya bastonlu bir yaşlının kaldırıma çıkması inmesi ve burada yol almasını engellediği için)
Eksoz patlatanları (İnsanın hastası var yaşlısı var bebeği var bunlar yoksa da lan ben senin salak arabanın gürültüsünü dinlemek zorundamıyım diye)
Havalı korna kullananları(Bunlarla ilgili açıklamam yok anne bacı bilimum sülaleli söylemlerim var. Havalı dediğimde şu tır havalısından bahsediyorum git ince bir god father taktır normal korna gibi sessiz sakın çalsın ama yok illa sülalesine sövdürecek) şikayet ediyorum
Sizde etrafınızda gördüğünüz her türlü usülsüzlüğü ilgili yerler bildirin arkadaşlar.
Geri dönüş almasanızda bildirin. %30 durulsa ülkede suç oranı %70 azalır.
Sevgiyle kalın hoşçakalın
https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx çok iyimiş bende artık burdayım. Şimdi o dallamalar düşünsün.
-
Bu tarz plakalar ile trafikte yakalanmayabilirsin fakat ihbar vb bir konu olursa direk aracını trafikten men etme olasılıkları çok yüksek. Bu riski alıyorsan yapacak bir şey yok.
-
keske standardı olsa bu isin ;
kalın plaka görsel olarak cok iyi duruyor.e emniyetin bastığı plakalar ince.insanlar kalın plaka yaptıramıyor ki emniyette,basmıyoruz diyor geciyorlar.
aydın,sakarya ve bursada orjinal fontlar zaten Beşiktaş App'ye çok yakın.
ama işte biz onlara benzer plaka alalım dediğimizde ceza yiyoruz :) -
Valla hocalar benim araçta var, app yaptırdım ama hologram ve mühürlü. hani vatandaş 35 tl ye de yapıyor ama dümdüz. ben 80 liraya yaptırdım ki çift mühürlü olan orijinali de aracımın bagajında duruyor. olur da polis sıkıntı yaparsa neden yaptırdın derse plakam silindi bende böyle yaptırdım ahanda sana orijinali diyebilirim. sıkıntı yok :)
-
polis dinlemiyor ceza yazıyor ben yaptığımdan değil kiralık araç vardı firma yapmış kiralık aracı durdurup app plakadan ceza yazdı kiralık yapma desemde. Firma cezayı ödemedi ödeyecez dedi ama bekliyoruz habire zam geliyor. Vergi borcu olarak e devlette bende gözüküyor.