folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Appallosa | Teklink | Film Arşivim | Daima Güncellenecek

Appallosa | Teklink | Film Arşivim | Daima Güncellenecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

Diş Perisi - Tooth Fairy 2010 BDRiP.XviD Turkce Dublaj - Tek Link -İndir

http://www.imdb.com/title/tt0808510/

Tür:Fantastik,  Komedi
    Yönetmen:Michael Lembeck
    Senaryo:Jeffrey Ventimilia,  Joshua Sternin,  Jim Piddock,  Randi Mayem Singer,  Babaloo Mandel,  Lowell Ganz
    Senaryo (Kitap):Jim Piddock
    Yapımcı:Jason Blum,  Jim Piddock,  Gordon Gray,  Mark Ciardi
    Görüntü Yönetmeni: David Tattersall
    Müzik:George S. Clinton
    Dağıtım:Tiglon

Bu Peri Biraz Fazla Kaslı

Filmde, Wayne Johnson (Derek Thompson) dünyanın en sevilmeyen diş perisi olmakla cezalandırılan sert bir hokey oyuncusu olarak karşımıza çıkıyor. Her ne kadar fırfırlı kanatlarıyla spor yapmak ve gümüş kanatlı ustalarından  bazı mesleki sihir numaralarını öğrenmek zorunda olsa da Derek, işini hakkıyla yapmak için azmedecek ve elinden geleni ardına koymayacaktır, tabiki kendi yöntemleriyle..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

Arlen Faber - The Answer Man 2009 BDRiP.XviD Turkce Dublaj - Tek Link - İndir

http://www.imdb.com/title/tt1187041/

"me and god" kitabının yazarı olan Arlen Faber 20 yıldır tanrı ile konuşan adam olarak ün yapmıştır.20 yılın sonunda Elizabeth ile tanışınca kendi ile yüzleşir.

konusu değişik olsa da akıcılığını kaybetmeyen bir film,

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

Tanrinin Gittigi Gun - The Day God Walked Away 2009 DvD.XviD Turkce Dublaj - Tek Link - İndir

http://www.imdb.com/title/tt1235848/

Hikâyesini çoğunlukla sözsüz anlatan, yürek burkucu bu film 1994 ilkbaharında, Ruanda'da, katliamın başlangıcında geçiyor. Genç bir Tutsi olan Jacqueline, Belçikalı bir ailenin yanında hizmetçidir. Çocuklarının Hutular tarafından hunharca öldürüldüğünü öğrenince kaçıp ormana saklanır. Burada kendisi gibi katliamdan kaçmış bir adamla tanışır. Birlikte, her an yakalanma korkusuyla hayatta kalmaya çalışırlar. Onları her yerde korku ve delilik beklemektedir."

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

Phoebe Harikalar Diyarında 2008 BDRiP.XviD Turkce Dublaj - Tek Link - İndir

Çok geniş bir hayal gücüne sahip olan Phoebe, bazen rüyalar ile gerçek hayat arasında kalır. Okulda sergilemek için çalıştıkları “Alice Harikalar Diyarında” piyesine kendisini çok kaptıran Phoebe kendisini birden bu dünyanın içinde buluverir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

Cehenneme 2 Adım - The Descent: Part 2 2010 BDRiP.XviD Turkce Dublaj - Tek Link - İndir

Sarah arkadaşlarıyla beraber kaybolduğu labirentlerle dolu bir mağaradan çıkmayı başaran tek insandır ve delirtecek kadar korku yaşamıştır.
    Sarah kendini toparlayıp olan biteni ilgili kişilere anlatır ve araştırma yapılması uygun görülür.
    Fakat mağarayı bilen tek kişi olan Sarah, o korku dolu mağaraya tekrar girmek zorunda kalacaktır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

Machan | 2008 | DVDRip.XviD| Türkçe Dublaj  l Tek Link l İndir

Manoj ve Stanley, son vize basvurularinin da geri cevrilmesinin ardindan kendilerini avutmaya calismaktadir. Barmen Manoj ve seyyar manav Stanley, borc icinde yuzen, guzel bir gelecegi Bati’da kurma hayaliyle yasayan iki arkadastir. Tam bu sirada Bavaria’dan gelen hentbol turnuvasi daveti, Tanri’nin gonderdigi bir hediyedir adeta. Hentbolun ne oldugunu bilmeseler de turnuvaya basvururlar ve bir dizi yanlislik sonucu Sri Lanka Milli Hentbol Takimi’na katilirlar. Takim, vize alip Bati’ya ve parlak bir gelecege dogru yol alir. Ancak havaalanina indiklerinde planlari; karsilama komitesi, bir arena dolusu spor fanatigi ve 70-0 gibi bir skorla birlikte suya duser. Tutuklanmadan once kacip evlerine donebilecekler mi? Ya da kendilerinin ve ulkelerinin onuru icin, ruyalarini sonlandirma riskini de alip bedeli neyse odemek icin savasacaklar mi?
    Yapım:2008 ~ Almanya, İtalya, SriLanka
    Tür:Komedi
    Yönetmen:Uberto Pasolini
    Senaryo:Ruwanthie De Chickera, Uberto Pasolini
    Yapımcı:Robert How, Uberto Pasolini, Conchita Airoldi
    Görüntü Yönetmeni:Stefano Falivene
    Müzik:Lakshman Joseph De Saram

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

Ben X | 2008 | DVDRip.XviD | Türkçe Dublaj l Tek Link l İndir

http://www.imdb.com/title/tt0953318/

Tür : Dram
    Gösterim Tarihi : 25 Temmuz 2008
    Yönetmen : Nic Balthazar
    Senaryo : Nic Balthazar , Nic Balthazar (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Lou Berghmans
    Müzik : Praga Khan
    Yapım : 2007, Belçika / Hollanda , 93 dk.

Oyuncular

Greg Timmermans (Ben) , Laura Verlinden (Scarlite) , Marijke Pinoy (Anne) , Pol Goossen (Baba) , Titus De Voogdt (Bogaert)
    Adını Flamanca’da “Ben Bir Hiçim” anlamına gelen “Ik ben iks” deyiminden alan “Ben X”, otizm hastası olan Ben’in çevresiyle olan uyum problemlerini ele alıyor.

Archlord isimli internet üzerinden oynanan rol yapma oyununda yarattığı karizmatik ve güçlü karakterinin aksine Ben, gerçek hayatta okulda sürekli itilip kakılan, dışlanan bir çocuktur. Hayatında aynı oyundaki gibi saygı duyulan bir karaktere sahip olma hayaliyle yaşayan Ben, oyunda tanıştığı Scarlite ismindeki kızla tanışınca işler Ben için farklı bir hâl alacaktır.

Nic Balthazar’ın kendi romanından sinemaya uyarladığı Belçika’nın adayı olarak Oscar yarışına gönderilmiş olan “Ben X”, ülkemizde de İstanbul Film Festivali kapsamında gösterildi. Uluslararası Film Eleştirmenleri Birliği tarafından Fipresci Ödülü’ne layık görülen film aynı zamanda Montreal Film Festivali’nde de Grand Prix Ödülü’nü kazandı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

Homeros'un Büyük Destanı - Odyssey 1997 DVDRip.XviD | Türkçe Dublaj l Tek Link l İndir

http://www.imdb.com/title/tt0118414/

Yapım:1997 ~ ABD,  Almanya,  İtalya,  Yunanistan
    Tür:Dram,  Fantastik,  Macera
    Yönetmen:Andrei Konchalovsky
    Senaryo:Andrei Konchalovsky,  Chris Solimine
    Yapımcı:Francis Ford Coppola,  Nicholas Meyer,  Dyson Lovell
    Görüntü Yönetmeni:Sergei Kozlov
    Müzik:Eduard Artemyev
    Süre:2 saat 56 dk

Antik Çağlar’ın destanı Homeros’un Odysse’si yeniden yaratıldı ve dünyanın nefes kesen yerlerinde daha önce hiç görülmemiş özel efektlerle hayata geçirildi. Tarihin en büyük savaşlarından Truva Savaşı’nın mimarı, 10 yılını yollarda savaşarak tutkuları ve hırslarıyla geçiren, daima Tanrıları suçlayan ve en sonunda hayatta savaş ganimetinden de kıymetli en önemli şeyin eşi ve çocuğu olduğunu anlayıp, Krallığına geri dönen Ithaki Kralı Odyssey’in yolculuğu, Homeros’un görkemli anlatımıyla gözler önüne seriliyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

Ay - Moon 2009 BDRiP.XviD Turkce Dublaj - Tek Link - İndir

http://www.imdb.com/title/tt1182345/

Yapım:2009 ~ İngiltere
    Tür:Bilim Kurgu,  Dram,  Gizem,  Psikolojik
    Yönetmen: Duncan Jones
    Senaryo: Duncan Jones,  Nathan Parker
    Senaryo (Kitap): Duncan Jones
    Yapımcı:Trudie Styler,  Bil Bungay,  Nicky Bentham,  Trevor Beattie,  Stuart Fenegan
    Görüntü Yönetmeni:Gary Shaw
    Müzik:Clint Mansell
    Filmin Websitesi:www.moonthemovie.com
    Süre:1 saat 37 dk

Astronot Sam Bell, üç yılını aya ulaşmak ve orada inceleme yapmak için geçirmiştir. Herkesten izole, farklı bir münzevi hayatı yaşayan Sam, işini fazlasıyla önemsemekte, bununla birlikte aynı oranda heyecan duymamaktadır. Ay onun yeni evi gibidir; Sam orada da kendine ait bir rutin yaratmıştır. Günlerini sessizlik içinde geçiren Sam hayatını, evini ve karısını gözden geçirmeye, geçmişteki planları ve hayallerini hatırlamaya başlar. Eve dönüş yolculuğuna başlamadan önce Sam çevresinde bazı tuhaflıklar hissetmeye başlar. Algı eşiği açılan Sam, rutinin bozulduğunu görmektedir. Bu süreçte kendi kendisi ile karşı karşıya gelen Sam, kurduğu hayatın ne olduğunu keşfedecektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

KatiLin Peşinde l TendernesS 2009 BDRiP XviD Türkçe DubLaj l Tek Link l İndir

Yapım : 2009 ~ ABD
    Tür : Dram, Gerilim, Suç
    Yönetmen : John Polson
    Senaryo : Emil Stern
    Senaryo (Kitap) : Robert Cormier
    Yapımcı : Charles Randolph, John Penotti, Howard Meltzer
    Görüntü Yönetmeni : Tom Stern
    Müzik : Jonathan Goldsmith
    Süre : 1 saat 41 dk
    Gösterim Tarihi : 26 Haziran 2009 (İngiltere)

Oyuncular
    Russell Crowe, Alexis Dziena, Laura Dern, Jon Foster, Michael Kelly, C.s. Lee, Arija Bareikis, Sophie Traub, Tanya Clarke, Ben Van Bergen, Ingrid Johnson, Karina Colon, Keith Moyer, Michael Ahl, Tim Hopper, Vincent Bagnall, Vivienne Benesch

Filmin Özeti
    Lori sorunlu ev hayatından kurtulmak için kaçış planları yapmaktadır.Tam bu sırada karşısına Eric çıkar ve genç kız onun çekiciliğine kendisini kaptırır.Beraber Kaçan ve bir yolculuğa çıkan Eric ve Lori'nin peşinde Cristofuoro isimli bir dedektif vardır.Seri katil şüphesi ile yıllardır Eric'in peşinde olan Cristofuoro,Lori'nin kaderinin de diğer kızlar gibi olmasını engellemek için zamana karşı yarış vermektedir...
Toplam Hit: 276883 Toplam Mesaj: 1060