Appallosa Yarfdımcı Olurmusun
-
çöm olanlara birşey denmez hoca pm atınca ulaşıp ulaşmadığını kontrol et her şeye konu açılmaz öyle
-
sen içme arap bokunuı çıkartıyorsun 'Kemeal SUNAL'
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
çöm olanlara birşey denmez hoca pm atınca ulaşıp ulaşmadığını kontrol et her şeye konu açılmaz öyle
-----------------------------2 gündür PC'ye MAC OS yükleme kritikleri için mesaj bekliyorum. Ayıptır ya böyle konu mu açılır, nerede o eski TBT öldü öldü o ruh...
-
sinan arkadasımızın dukkanla ilgili birkac sorunu vardı onlarla ilgilenıyordu geldıgınde bakacaktir..
-
Çömler candır :)
-
break bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------2 gündür PC'ye MAC OS yükleme kritikleri için mesaj bekliyorum. Ayıptır ya böyle konu mu açılır, nerede o eski TBT öldü öldü o ruh...
-----------------------------hoca altında çömez yazmasa lafımı esirgemem ama yeni eleman daha benim ilk konularım bundan daha beter :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
break bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hoca altında çömez yazmasa lafımı esirgemem ama yeni eleman daha benim ilk konularım bundan daha beter :)
-----------------------------mesela bu dimi
http://www.tahribat.com/Forum-Hacker-Arkadaslar-Bir-Ilgilenirmisiniz-18665/
:)))
-
diyorum kulağım cınlıyor ama niye cınlıyor. sebebi tbtdeymis :)
-
olm abartmayın tamam yaaa adam iyiki bir konu açmış şimdi sizin yorumlarınız yüzünden girip konusuna bakmaya cesaret etmiyodur çocuk. abartmayın pm atmış ulaşamamış o da mecburen konu açmış buraya evet belki biraz saçma olmuş abuk zubuk olmuş gereksiz olmuş delice olmuş manyakca olmuş kafayımı yedin lan niye konu açıyorsun bi sorun için delimisin olm sen öyle şeye konumuı açılır lan :@
edit: biz yeniyken daha beterdik hor görmeyin adamı :W
-
Sen daha yenisin alışırsın konu açmayada =D