APPCRASH Hatası (Makinayı Kırıp Atmama Az Kaldı)
-
Sorun basit çözümü zor. Makina hemen hemen her programda appcrash hatası verıyor. Sureklı x program çalışmayı durdurdu-kapat hatası alıyorum .
Netten araştırdım her sitede farklı şeyler yazıyor . Geneli donanım güncelle bios güncelle şeklinde. Bunları yaptım sorun çözülmedi.
Makine Acer 5536g saçma sapan bir notebook. Fanında sorun olduğundan format atarken veya oyun oynarken kapanıyor fazla ısındığı için. Yani format seçeneklerim arasında değil şu anlık. Bu sistemi yüklerken altına vantilatör koydukda yükledik ama şu anda ole bır secenegım yok malesef.
Bu hatayı farklı bir şekilde çözebilen var mı?
-
Hocam sistem nedir? 64bitmi kullanıyosun?
-
bu sikik moralle hicbir sey yapamıyorum ama aynı hata bir zamanlar benim de canımı sıktıgı icin yardımcı olayım elimden geldigince.
bilgisayarım'dan gelismis ayarlar'a gir, performans - ayarlar - veri yürütme engellemesi'ne hata veren uygulamayı ekle.
o uygulamayı calıstırırken de windows xp sp 2 modunda calıstır.
bir dene.
-
Win 7 ultimate 32 bit kullanıyorum
@Anderi deniyorum hocam sağol:)
Edit: Denedim ama tümünde bu program DEP ile çalıştırılmak zorundadır diyor hocam yani ekleyip o modda çalıştıramıyorum. Elle uyumluluk modunda çalıştırmayı denedim yine aynı şekilde hata veriyor
-
Usbden formatla bi dahakine isinmaz kapanacak kdr buyuk ihtimal
-
Hocam su anda evde degılım kuzenlerdeyım format dvd veya usb'den format atamıyorum. Yani bunu çözebiliyorsam formatsız çözmem gerek
-
fan calısıyoda sogutmuyormu yoksa heptenmi bozuk
-
hoca bende de oluyodu sonra nedendir bilmiyorum kendi kendine geçti internette çözümü yok lanet bişey gerçekten ben windows guncellestirmeleriyle ilgili olduğunu düşünüyorum o tarafta ara çözümü istersen
-
bios güncellemesi yap hocam.
ve tüm driverların düzgün kurulu olduğundan emin ol.
tek çözüm bunlar galiba.
-
@Destination fan calısıyor soğutmuyor
@husnuweb solediklerini denedim dostum olmadı malesef
-
Acer eski modellerinde zaten benzer sorunlar var hocam.
Program çalışırken Cpu, HDD vs sıcaklıklarını ölçen programlar var bunlarla bi kontrol et hocam. Donanımsal bir arıza olmasın yoksa ?