Apple A Öneride Bulunma
-
-
-
Önerin nedir üstat,
-
nedir bu kadar önemli öneri :)
-
hocalar büyük bir öneri değil ya , telefonu aşağıdan yukarı çekince wifi butonun olduğu yere birde 3g tuşu koysunlar diyecektim . sıktı artık ayarlar > hücresel veri yapmak . bence mantıklı olur yani . ama ingilizcem yetmedi , birileri atsa iyi olur . yeni güncellemeyle yapsalar . baya işime yarardı . bir günde 30 dk tasarrufum olur zamandan :D.
-
my4 bunu yazdı
hocalar büyük bir öneri değil ya , telefonu aşağıdan yukarı çekince wifi butonun olduğu yere birde 3g tuşu koysunlar diyecektim . sıktı artık ayarlar > hücresel veri yapmak . bence mantıklı olur yani . ama ingilizcem yetmedi , birileri atsa iyi olur . yeni güncellemeyle yapsalar . baya işime yarardı . bir günde 30 dk tasarrufum olur zamandan :D.
orası ANDROID' deki gibi editable değil mi :P:P:P:P:P
-
cihazın eğer 9.2 yada 9.1 den düşükse firmware olarak jb yaparak olayı çözebilirsin.
-
my4 bunu yazdı
Apple aptal değil. Telefonu Edge moda düşürünce daha yavaş data aktarımı yapacağı için telefon ağır çalışıyormuş gibi gözükeceği için kısayol yapmıyor.
Çok istiyorsan jaibreak yapabilirsin :
-
mkyb bunu yazdımy4 bunu yazdı
Apple aptal değil. Telefonu Edge moda düşürünce daha yavaş data aktarımı yapacağı için telefon ağır çalışıyormuş gibi gözükeceği için kısayol yapmıyor.
Çok istiyorsan jaibreak yapabilirsin :
http://www.idownloadblog.com/2014/11/03/ccsettings-updated-with-support-for-ios-8/
Ben uzun zamandır kullanıyorum, ihtiyacım olan her türlü kısayolu ekledim. Hatta 2 sayfa halinde o üst bar sağa çekince diğer sayfa geliyor.
-
Ulaşırsan benden de bi öneri ilet hocam; şu telefonun Sağına soluna bi kamera tuşu koysunlar. Kilit aç kamera aç Çek derken kedi kaçıp gidiyor
-
NaZi_ bunu yazdı
Ulaşırsan benden de bi öneri ilet hocam; şu telefonun Sağına soluna bi kamera tuşu koysunlar. Kilit aç kamera aç Çek derken kedi kaçıp gidiyor
Ses tuşlarına uzun basarak kamara açma olayını yapabilirsin jailbreak ile. Yoksa Apple'ın keyfini beklersen iPhone 9 tanıtımında devrim gibi bir yenilik diye lanse eder.