folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Apple, Fatih Projesi‘Nden Elendi

Apple, Fatih Projesi‘Nden Elendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Türkiye'nin en büyük eğitim projelerinden biri olan ve milyonlarca öğrenciye tablet bilgisayar dağıtılmasını öngören Fatih Projesi'nin ihale sürecinde yer alan Apple, 'mali yetersizlik' nedeniyle elendi.

750 bin öğretmenin kullanacağı dijital portal kurulmasını ve 15 milyon öğrenciye tablet bilgisayar dağıtılmasını kapsayan Fatih Projesi, gerekli altyapıyı sağlayacak firmaları belirliyor.

iPad ile tablet sektörünün öncüsü olan Apple, 10 milyondan fazla bilgisayarı kapsayan ihaleden elendi.

İstanbul Zorlu Center AVM'de Şubat ayında açılışı yapılacak Apple Store için Türkiye'ye gelmesi beklenen Apple CEO'su Tim Cook'un, Ankara'da da temaslarda bulunması bekleniyordu.

AppleInsider sitesi, ilk olarak 10.6 milyon iPad'in satışını kapsayan 3-4 milyar dolarlık projenin, daha sonra 2-2.5 milyon tabletin satış opsiyonunu da içerdiğini belirtmişti.

Hürriyet yazarı Ahmet Can'ın verdiği bilgiye göre, Apple, Fatih Projesi'nde yer alan 'mali altyapı yeterliliği' kriterini sağlayamadı ve proje dışında kaldı.

Fatih Projesi'nin Haziran ayında başlayan üçüncü fazına Samsung, Vestek, Casper-Exper-Probil, Microsoft ve Arçelik ile devam edileceği açıklandı.

Apple'ın Ekim ayında hayata geçirdiği Online Apple Store'un ardından, Zorlu Center'da açılacak mağaza şirketin Türkiye'deki ikinci resmi mağazası olacak.

Kaynak:ntvmsnbc

Not:tim amca istanbuldaki app store açılışına geleceğini hiç sanmıyorum, gelsin çin malı tabletler ,büyük ihtimal gm alır gene ihaleyi :))

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

yeterli rüşvet altyapısını sağlayamamıştır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Zorlu Center'da açılacak mağaza şirketin Türkiye'deki ikinci resmi mağazası olacak.

1. Nerdeymiş merak ettim.

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

apple güzelde pahalı.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Şimdi ağzımı bi açardım ama, senin diyeceklerimi anlama kapasiten olmadığı yazdığın yorumdan belli. O yüzden susacağım, lakin fazla zorlama derim zeka'nı. Malum olmadığı belli yakma boş yere.

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek

general mobile yapsın en iyisi onlar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    MuTReFT bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Şimdi ağzımı bi açardım ama, senin diyeceklerimi anlama kapasiten olmadığı yazdığın yorumdan belli. O yüzden susacağım, lakin fazla zorlama derim zeka'nı. Malum olmadığı belli yakma boş yere.

yo valla zeka seviyem oldukça yüksektir anlat hele bi anlarım ben

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    MuTReFT bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

muzaffer sakin ne oluyor? Ortamı germeye gerek var mı güncel bir konudan bağlantı kurmuş arkadaş. He olmaz mı kesinlikle olur bizim çakallar 3-5 in peşinde koşarken apple neyse o demiştir elenmiştir.. Olmayacak birşey değil bu Türkiye de..

O yüzden saygı çerçevesinden çıkmamalısın.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    MuTReFT bunu yazdı

Zorlu Center'da açılacak mağaza şirketin Türkiye'deki ikinci resmi mağazası olacak.

1. Nerdeymiş merak ettim.

Online magaza ile tr'ye gonderimi sayiyorlar hocu ilk olarak.

Ayrica apple'in fais fiyatlari ile bu firmalar ile yarisamaz sonucta cok buyuk bi rakam ortada apple ile maliyet 2ye katlanir. Tabi devlet kendi alacagi icin bi telefonun 2 kati olan vergilerden arinirsa gayet iyi secenek olurdu apple.

Yapacaklarsa kaliteli is yapsinlar en azindan.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

hep amerikan oyunları bunlar.

. . .. . ... .
Toplam Hit: 3695 Toplam Mesaj: 34