folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Apple İndirim Yaptı Ve Yeni Cihazlar Tanıttı

Apple İndirim Yaptı Ve Yeni Cihazlar Tanıttı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

XR tıpkı 5C gibi arada kalıp kaynayıp gidecek bir model. 5C'nin döneminde Nokia Lumialar renkli diye gaza gelip çıkarmışlardı sonrası malum.

Ek olarak 1 sene bile değil 10 ay sonra yenisi çıkınca eskiyecek telefona bu kadar paranın verilmesi doğru değil. Yazık günah. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

XR tıpkı 5C gibi arada kalıp kaynayıp gidecek bir model. 5C'nin döneminde Nokia Lumialar renkli diye gaza gelip çıkarmışlardı sonrası malum.

Ek olarak 1 sene bile değil 10 ay sonra yenisi çıkınca eskiyecek telefona bu kadar paranın verilmesi doğru değil. Yazık günah. 

5C zayıf bir modeldi , 5SE ise güçlü

R da güçlü bir model işlemciden ramden vs kırpılmış bir model değil.

bundan dolayı fiyat performans bakımından bana göre alınabilir bir model X ve XS ve XS Max e o kadar para vermek yerine.

tabiki bu kadar para verilmez amk.

Xbox 1.800 den 5K lara çıktı , karacuma diye şimdi 2.500 TL ye indi. demekki 2.500 TL ye satarken de para kazanabiliyorlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

11.11 de n11 den xs max ı ucuz aldım diye sevinenler 200 tl ucuz mu almış oldu şimdi sadece. ki bu da yeni çıktığında ki fiyatı bu fiyat da düşecektir. bende kararsızım 6 s plus kullanıyorum çok ama çok memnunum (çünkü telefonuma çok iyi bakarım.) içinde hiç oyun resim müzik olmamasına rağmen dolu telefonum çünkü 16 gb

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı

11.11 de n11 den xs max ı ucuz aldım diye sevinenler 200 tl ucuz mu almış oldu şimdi sadece. ki bu da yeni çıktığında ki fiyatı bu fiyat da düşecektir. bende kararsızım 6 s plus kullanıyorum çok ama çok memnunum (çünkü telefonuma çok iyi bakarım.) içinde hiç oyun resim müzik olmamasına rağmen dolu telefonum çünkü 16 gb

hocam apple cihazlarda performans batarya ile doğru orantılı , batarya sağlığı yüksek olduğu sürece cihaz sana birde S serisi ise yüksek performans sunmaya devam eder.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı

hocam apple cihazlarda performans batarya ile doğru orantılı , batarya sağlığı yüksek olduğu sürece cihaz sana birde S serisi ise yüksek performans sunmaya devam eder.

iki sene önce 1 yıllıkken garantiden değişti pil sağlığı %81 ama yer ciddi sıkıntı olmaya başladı usb lerden alayım diyorum ama foto video falan değil artık uygualama güncellememeye başladım. yoksa stabil hala zaten dediğin gibi

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metaman
    metaman's avatar
    Erkek

Benim iphone 6 pil sağlığı %65’ti.Günde 3 kere sarj gidiyordu dün deji pil diye bişi aldım.Telefon kendine geldi yeniden doğdu sıfır pille 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

hocam xr almayı planlıyorum. yorumlarına bilgine güvenirim niye böyle dedin ki

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    rocketadam bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

hocam xr almayı planlıyorum. yorumlarına bilgine güvenirim niye böyle dedin ki

bana da cok cazip geliyor xr. özellikle iphonedo'nun incelemesini izledikten sonra.

https://www.youtube.com/watch?v=8qet92B4eYM

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

bir hafta önce 8 plus 64 gb red aldım. 3943 liraya.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Mac Miniler masaüstü ile yarışır olmuş. Normal bir ülkede yaşıyor olsaydım alırdım.

donanıma göre çok pahalı değilmi bunlar

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 7255 Toplam Mesaj: 58
apple apple