Apple İndirim Yaptı Ve Yeni Cihazlar Tanıttı
-
XR tıpkı 5C gibi arada kalıp kaynayıp gidecek bir model. 5C'nin döneminde Nokia Lumialar renkli diye gaza gelip çıkarmışlardı sonrası malum.
Ek olarak 1 sene bile değil 10 ay sonra yenisi çıkınca eskiyecek telefona bu kadar paranın verilmesi doğru değil. Yazık günah.
-
mkyb bunu yazdı
XR tıpkı 5C gibi arada kalıp kaynayıp gidecek bir model. 5C'nin döneminde Nokia Lumialar renkli diye gaza gelip çıkarmışlardı sonrası malum.
Ek olarak 1 sene bile değil 10 ay sonra yenisi çıkınca eskiyecek telefona bu kadar paranın verilmesi doğru değil. Yazık günah.
5C zayıf bir modeldi , 5SE ise güçlü
R da güçlü bir model işlemciden ramden vs kırpılmış bir model değil.
bundan dolayı fiyat performans bakımından bana göre alınabilir bir model X ve XS ve XS Max e o kadar para vermek yerine.
tabiki bu kadar para verilmez amk.
Xbox 1.800 den 5K lara çıktı , karacuma diye şimdi 2.500 TL ye indi. demekki 2.500 TL ye satarken de para kazanabiliyorlar.
-
11.11 de n11 den xs max ı ucuz aldım diye sevinenler 200 tl ucuz mu almış oldu şimdi sadece. ki bu da yeni çıktığında ki fiyatı bu fiyat da düşecektir. bende kararsızım 6 s plus kullanıyorum çok ama çok memnunum (çünkü telefonuma çok iyi bakarım.) içinde hiç oyun resim müzik olmamasına rağmen dolu telefonum çünkü 16 gb
-
leadertay bunu yazdı
11.11 de n11 den xs max ı ucuz aldım diye sevinenler 200 tl ucuz mu almış oldu şimdi sadece. ki bu da yeni çıktığında ki fiyatı bu fiyat da düşecektir. bende kararsızım 6 s plus kullanıyorum çok ama çok memnunum (çünkü telefonuma çok iyi bakarım.) içinde hiç oyun resim müzik olmamasına rağmen dolu telefonum çünkü 16 gb
hocam apple cihazlarda performans batarya ile doğru orantılı , batarya sağlığı yüksek olduğu sürece cihaz sana birde S serisi ise yüksek performans sunmaya devam eder.
-
PanxeR bunu yazdıleadertay bunu yazdı
hocam apple cihazlarda performans batarya ile doğru orantılı , batarya sağlığı yüksek olduğu sürece cihaz sana birde S serisi ise yüksek performans sunmaya devam eder.
iki sene önce 1 yıllıkken garantiden değişti pil sağlığı %81 ama yer ciddi sıkıntı olmaya başladı usb lerden alayım diyorum ama foto video falan değil artık uygualama güncellememeye başladım. yoksa stabil hala zaten dediğin gibi
-
Benim iphone 6 pil sağlığı %65’ti.Günde 3 kere sarj gidiyordu dün deji pil diye bişi aldım.Telefon kendine geldi yeniden doğdu sıfır pille
-
mkyb bunu yazdı
hocam xr almayı planlıyorum. yorumlarına bilgine güvenirim niye böyle dedin ki
-
rocketadam bunu yazdımkyb bunu yazdı
hocam xr almayı planlıyorum. yorumlarına bilgine güvenirim niye böyle dedin ki
bana da cok cazip geliyor xr. özellikle iphonedo'nun incelemesini izledikten sonra.
https://www.youtube.com/watch?v=8qet92B4eYM
-
bir hafta önce 8 plus 64 gb red aldım. 3943 liraya.
-
mkyb bunu yazdı
Mac Miniler masaüstü ile yarışır olmuş. Normal bir ülkede yaşıyor olsaydım alırdım.
donanıma göre çok pahalı değilmi bunlar