Apple İOS 6 Güncellemesi Çıktı..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

güncelleyen arkadaşlar var mı? güncellemesi az önce çıktı benimki şuan iniyor 600-650 mb boyutu.. 200'ün üzerinde yeni özellikler varmış özette yazıyor :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

aha onu bekliyordum bende. 1 saat öncesi kontrol ettim yoktu. acayip heycanlandım. indiriyorum hemen

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

simdi bide buna jailbreak bekle :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bi yedeklemek fln lazm aleti :D

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

itunes dan indiriyorum, 912 mb diyor. telefondan indiriyorum 620 mb diyor. 2 side çok yavaş. apple ın web sitesinden felan indirme linki yok mu acaba

Espo tarafından 19/Eyl/12 21:39 tarihinde düzenlenmiştir

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    Gharzvog bunu yazdı

itunes dan indiriyorum, 912 mb diyor. telefondan indiriyorum 620 mb diyor. 2 side çok yavaş. apple ın web sitesinden felan indirme linki yok mu acaba

hocam telefondan güncelle sabret benim bitti güncelleme 15-16 dakika sürdü indirmesi telefon kapandı yeniden açıldı birde ordan devam etti son olarak bir sihirbaz geldi ayarları yaptım bitti :) şuanda inceliyorum ama telefon eskisinden biraz karardı gibi geldi bazı özellikler eklenmiş programlar ve diğer dosyalarım yerinde duruyor :) güncellemeden sonra parlaklığını ayarladım inceliyorum daha..

essan tarafından 19/Eyl/12 22:20 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı
    Gharzvog bunu yazdı

hocam telefondan güncelle sabret benim bitti güncelleme 15-16 dakika sürdü indirmesi telefon kapandı yeniden açıldı birde ordan devam etti son olarak bir sihirbaz geldi ayarları yaptım bitti :) şuanda inceliyorum ama telefon eskisinden biraz karardı gibi geldi bazı özellikler eklenmiş programlar ve diğer dosyalarım yerinde duruyor :) güncellemeden sonra parlaklığını ayarladım inceliyorum daha..

Fotograflari yedeklemeye gerek var mi hocam. Hic hayirlamiyorum ios5 te yedeklemismiydik.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı
    Gharzvog bunu yazdı

şimdi benimde indi. yüklemeyi yapıyor. 

@MaviGozluDev bu arada itunes la yüklüyorum, yüklemeden önce yedeği alıyor.

icloud dan geri yüklüyor fotoları. silmiş yani. clouda a al yedeğini hocam.

uygulamaların tasarımları değişmiş. appstore falan. üstteki saatin olduğu barin rengi değişmiş. rahatsız etme özelliği çok hoşuma gitti. en çok merak edip 4 gözle beklediğim özelliklerden bitanesiydi

Espo tarafından 19/Eyl/12 22:41 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    essan bunu yazdı
    Gharzvog bunu yazdı

Fotograflari yedeklemeye gerek var mi hocam. Hic hayirlamiyorum ios5 te yedeklemismiydik.

ben yedeklemedim hocam hiç birini yedeklemeden direkt telefondan güncelledim dosyalar, programlar,  resimler falan olduğu gibi duruyor.. sen ikna olmadıysan yinede fotoğrafları kopyala hocam pişman olma sonra..

essan tarafından 19/Eyl/12 22:40 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

Klavye çok kalabalık olmuş. İngilizce klavye yapicam tekrar ama bu sefer de hiç Türkçe karakter kullanamıyacam. 

Bu arada şimdi yazarken dikkatimi çekti de, otomatik düzeltme olayını daha iyi yapmışlar. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    Gharzvog bunu yazdı

Klavye çok kalabalık olmuş. İngilizce klavye yapicam tekrar ama bu sefer de hiç Türkçe karakter kullanamıyacam. 

Bu arada şimdi yazarken dikkatimi çekti de, otomatik düzeltme olayını daha iyi yapmışlar. 

siri için türkçe dil desteği eklememişler yine.. farklı diller eklemişler

essan tarafından 19/Eyl/12 23:03 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2036 Toplam Mesaj: 16