Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Apple İOS 6 Güncellemesi Çıktı..!
Apple İOS 6 Güncellemesi Çıktı..!
-
güncelleyen arkadaşlar var mı? güncellemesi az önce çıktı benimki şuan iniyor 600-650 mb boyutu.. 200'ün üzerinde yeni özellikler varmış özette yazıyor :)
-
aha onu bekliyordum bende. 1 saat öncesi kontrol ettim yoktu. acayip heycanlandım. indiriyorum hemen
-
simdi bide buna jailbreak bekle :))
-
bi yedeklemek fln lazm aleti :D
-
itunes dan indiriyorum, 912 mb diyor. telefondan indiriyorum 620 mb diyor. 2 side çok yavaş. apple ın web sitesinden felan indirme linki yok mu acaba
Espo tarafından 19/Eyl/12 21:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Gharzvog bunu yazdı
itunes dan indiriyorum, 912 mb diyor. telefondan indiriyorum 620 mb diyor. 2 side çok yavaş. apple ın web sitesinden felan indirme linki yok mu acaba
hocam telefondan güncelle sabret benim bitti güncelleme 15-16 dakika sürdü indirmesi telefon kapandı yeniden açıldı birde ordan devam etti son olarak bir sihirbaz geldi ayarları yaptım bitti :) şuanda inceliyorum ama telefon eskisinden biraz karardı gibi geldi bazı özellikler eklenmiş programlar ve diğer dosyalarım yerinde duruyor :) güncellemeden sonra parlaklığını ayarladım inceliyorum daha..
essan tarafından 19/Eyl/12 22:20 tarihinde düzenlenmiştir -
essan bunu yazdıGharzvog bunu yazdı
hocam telefondan güncelle sabret benim bitti güncelleme 15-16 dakika sürdü indirmesi telefon kapandı yeniden açıldı birde ordan devam etti son olarak bir sihirbaz geldi ayarları yaptım bitti :) şuanda inceliyorum ama telefon eskisinden biraz karardı gibi geldi bazı özellikler eklenmiş programlar ve diğer dosyalarım yerinde duruyor :) güncellemeden sonra parlaklığını ayarladım inceliyorum daha..
Fotograflari yedeklemeye gerek var mi hocam. Hic hayirlamiyorum ios5 te yedeklemismiydik.
-
essan bunu yazdıGharzvog bunu yazdı
şimdi benimde indi. yüklemeyi yapıyor.
@
MaviGozluDev bu arada itunes la yüklüyorum, yüklemeden önce yedeği alıyor. icloud dan geri yüklüyor fotoları. silmiş yani. clouda a al yedeğini hocam.
uygulamaların tasarımları değişmiş. appstore falan. üstteki saatin olduğu barin rengi değişmiş. rahatsız etme özelliği çok hoşuma gitti. en çok merak edip 4 gözle beklediğim özelliklerden bitanesiydi
Espo tarafından 19/Eyl/12 22:41 tarihinde düzenlenmiştir -
MaviGozluDev bunu yazdıessan bunu yazdıGharzvog bunu yazdı
Fotograflari yedeklemeye gerek var mi hocam. Hic hayirlamiyorum ios5 te yedeklemismiydik.
ben yedeklemedim hocam hiç birini yedeklemeden direkt telefondan güncelledim dosyalar, programlar, resimler falan olduğu gibi duruyor.. sen ikna olmadıysan yinede fotoğrafları kopyala hocam pişman olma sonra..
essan tarafından 19/Eyl/12 22:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Klavye çok kalabalık olmuş. İngilizce klavye yapicam tekrar ama bu sefer de hiç Türkçe karakter kullanamıyacam.
Bu arada şimdi yazarken dikkatimi çekti de, otomatik düzeltme olayını daha iyi yapmışlar.
-
Gharzvog bunu yazdı
Klavye çok kalabalık olmuş. İngilizce klavye yapicam tekrar ama bu sefer de hiç Türkçe karakter kullanamıyacam.
Bu arada şimdi yazarken dikkatimi çekti de, otomatik düzeltme olayını daha iyi yapmışlar.
siri için türkçe dil desteği eklememişler yine.. farklı diller eklemişler
essan tarafından 19/Eyl/12 23:03 tarihinde düzenlenmiştir