Apple Ipad2 64Gb Wifi + 3G Smart Cover
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------satış için fiyat araştırayım üzerini tamamlarsam alırım inşallah.
-----------------------------tabikide hocam nasıl arzu edersen
-
hocam tam olarak kaç aylık alet?
wifi mi sadece yoksa wifi + 3g mi?
pazarlık payı var mı?
ben doguda görevdeyim, alırsam neresi üzerinden yapacaz alışverişi? -
S-E-R-H-A-T bunu yazdı:
-----------------------------hocam tam olarak kaç aylık alet?
pazarlık payı var mı?
ben doguda görevdeyim, alırsam neresi üzerinden yapacaz alışverişi?
-----------------------------başlıkta belirtmiş arkadaş wifi+3g. yani bu ürün apple in ipad sekmentinde ürettiği en iyisi. en iyisi derken, 64 gb hafıza ve wifi+3g olanı. fiyat uygun gibi gözüküyor. alacak kişilerin dikkat etmesi gereken husus cihaz gerçekten sorunsuz mu.
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------S-E-R-H-A-T bunu yazdı:
pazarlık payı var mı?
-----------------------------başlıkta belirtmiş arkadaş wifi+3g. yani bu ürün apple in ipad sekmentinde ürettiği en iyisi. en iyisi derken, 64 gb hafıza ve wifi+3g olanı. fiyat uygun gibi gözüküyor. alacak kişilerin dikkat etmesi gereken husus cihaz gerçekten sorunsuz mu.
-----------------------------hocam benim cihazdan sorunum olsa buraya koymam o kadar şerefsiz değiliz diyorumki ankarada olanlar gelsin elden alsın görsün garantisi hala var fatura örneği koydum daha napim işine gelen alır gelmeyen almaz bu kadar basit
-
S-E-R-H-A-T bunu yazdı:
pazarlık payı var mı?
-----------------------------pazarlık yok hocam verdiğim fiyat son fiyat zaten fiyatı minumuma çektim wifi + 3G 64 gb yanında ücretsiz birde smart cover veriyorum deri siyah fiyatta hiç bir indirim yapamam bilgin olsun ankarada tanıdığın varsa elden veririm yoksa önce ücret sonra ürün şeklinde gönderme yapabilirim yada gel kendin al derim kardeşim yolun düşerse
-
uppppppppppppppppp
-
upppppppppppppppppp
-
Takas dusuncen varmi ? İphone 4 veya 4S ile.
-
Daha once goresydim kesin alirdim da, Suan birtane geldi elime :(
-
devil 1000tl +french kiss verem uyarsa :)