Apple İphone 5 Ve Öncesi Cihazları Öldürüyor
-
https://www.appleuzmani.net/32-bit-uygulamalar-artik-yeni-ios-surumlerinde-olmayabilir/
iPhone 4-4S kullanıcısı kalmış mıdır bilmem ama 5 ve 5C kullanıcıları için kötü oldu. 5S ve sonrası için problem yok.
-
satış politikası olarak bu ibnelerden herşeyi beklerim ben
not:fena bir epıl fanatiğiyim
-
mkyb bunu yazdı
https://www.appleuzmani.net/32-bit-uygulamalar-artik-yeni-ios-surumlerinde-olmayabilir/
iPhone 4-4S kullanıcısı kalmış mıdır bilmem ama 5 ve 5C kullanıcıları için kötü oldu. 5S ve sonrası için problem yok.
iphone 5 im vardı entegresi yanmış dedi telefoncu nba oynarken telefon çökmüştü zaten
şuan 6 kullanıyorum gayet memnunum
-
iPhone 4 kullanıyorum geçen üzerine bir şeyler döküldü düzgün ses gelmiyor ne telefonun kendisine ne de içinde ki 3-5 uygulamaya hiç birisine yeni güncelleme de gelmiyor. Benim için zaten ölmüştü bu telefon Apple toplu mezar kazmaya başlamış sanırım.
-
Palerider bunu yazdı
iPhone 4 kullanıyorum geçen üzerine bir şeyler döküldü düzgün ses gelmiyor ne telefonun kendisine ne de içinde ki 3-5 uygulamaya hiç birisine yeni güncelleme de gelmiyor. Benim için zaten ölmüştü bu telefon Apple toplu mezar kazmaya başlamış sanırım.
hocam yeni telefon alınca elindeki kalırsa bana gönder :D bişeyler yaparım ben ona
-
şahsen iPhone 5 ve altını kullanan arkadaşlarıma artık yeni güncellemeler cihazlarına gelse dahi yüklememelerini söylemiştim.Çünkü sonraki güncellemelerde bilinçli bir şekilde eski sürümler yavaşlatılıyor ve insanlar yeni cihazlar almaya sevk ediliyor. Bu sırf Apple'ın değil, tüm teknoloji tedarikçilerinin bilindik meşhur bir düdükleme taktiğidir. Başı da Apple çekiyor tabi..
-
@saviorangel
Valla hocam alırsam zaten bu artık beş para etmez gönderirim herhalde ama ne zaman alırım orası da meçhul yakın zamanlarda hiç öyle bir şey gözükmüyor çünkü 😀
@drkeworks
kesinlikle doğru hocam söylediklerin katılıyorum ben
-
iPhone 5'in böyle olacağı 5S'in 64 bit işlemciyle çıkmasından ve çıkar çıkmaz üretiminin durmasından belliydi. Apple 5S tanıtımında 64 bit işlemcinin çok üstünde durmuştu.

İphone alacaksanız S serisi harici almayın. Sonu böyle oluyor.
Şuan iPhone 7'de bu durumda. Ara model. 6S'ten kamera harici bir yeniliği yok. İşlemcisi hızlıymış. Siz o farkı görene kadar ohoo.
Seri numarasını kontrol edip bataryası sorunsuz seriden 6S alıp yolunuza bakın.
-
Palerider bunu yazdı
@saviorangel
Valla hocam alırsam zaten bu artık beş para etmez gönderirim herhalde ama ne zaman alırım orası da meçhul yakın zamanlarda hiç öyle bir şey gözükmüyor çünkü 😀
@drkeworks
hocam evde çöp duracağına hediye edersin artık :D
-
kaç yıllık telefon bırakında ölsün :) olayın S veya düz seri olmasi ile alakası yok zamanı gelince desteği kesiliyor
-
SaviorAngel bunu yazdıPalerider bunu yazdı
@saviorangel
@drkeworks
hocam evde çöp duracağına hediye edersin artık :D
İnşallah yeni bir telefonum olursa sana hediye ederim hocam 😊