Apple İphone4 16Gb Satılır .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

ilk çıkan ikinci çıkan versiyon die bir olay olduğunu ilk defa senden duyuyorum bu birincisi.

gelelim ikincisine o telefon fabrika çıkışlı olarak 2 arıza çıkarttı  birincisi ekranda ki sarı kabarcıklar ikincisi de anten sorunu

anten sorunun dış metal bölümüne kılıf kullanmaktan başka hiç bir çözümü olmadığı APPLE TARAFINDAN KABUL EDİLDİ VE HERKEZE ÜCRETSİZ KILIF DAĞITILDI.

ikincisine gelince ekrandaki sarı kabarcıkların ekranı yapıştırmakta kullanılan malzemeden kaynaklandığı sebebinin isE ÜRÜNÜN ÜRETİMDEN HEMEN SONRA PİYASAYA SÜRÜLMÜŞ OLMASI olduğu yine apple tarafından belirtildi. kullanım esnasında belirli bir süre sonrada bu sarı kabarcıkların geçtiğini söyleyen kullanıcılarda mevcut.

bu cihazla ilgili duyduğum başka hiç bir sıkıntı yok !

tekrarlıyorum ikinci bir sürümün(donanım olarak farklı) üretildiğini ilk senden duyuyorum. araştırmalarım sonucu de ikinci sürümün anten sorunu ortadan kaldıran bir versiyon ile yani yazılımsal düzeltmeye çalışılarak ( ki başarısız olduğunu tüm dünya biliyor ) piyasaya sürdüler olay bundan ibaret.

AMD Rulezzz =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

HaLFDeviL bunu yazdı:
    -----------------------------

eselcuker bunu yazdı:

HaLFDeviL bunu yazdı:

Arkadaşkar daha yeni kanadadan getirdim. elimde 2 tane kayıtsız kaldı ancak kayıt ettiricem onlarıda sitelerdeli 1400 TL
    lik ilanlara kanmayın telefoncular piyasa fiyatını düşürmek içi sahte ilanlar açıyorlar ve kayıtlı diye sattıkları iphone4 ler aslında eski telefonlardan klonlanmış imei numaraları bir gün bi bakmışsınız telefonlar kapanmış.

Ben pasaport kayıt belgesi apple store faturası , poşeti ile birlikte veriyorum , telefonları aldığınız gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Lütfen 1400TL lik sürüm bozuk telefonlarla kıyaslayıp şurda şöyle diye mesaj atmayın sorunsuz alışveris yapmak isteyenler msj atsın .

telefonun sürümü bozuk ne arkadaşım ilk defa senden duyuyorum. benimki 2. sürüm felan diyerek sanki yeni bir iphone4 üretmişlerde onlardan satıyormuşsun gibi konuşuyorsun. kendi malını ön plana çıkartmaya çalışıyorsun. istediğin kartı tak kullan demek SİMLOCK yok demektir olay bu. milletin sattığı telefonlara sürümü bozuk demeyi bir bırak önce.

senideki de onda ki de aynı anladığım kadarı ile  SADECE SİMLOCK YOK VE İLK ÇIKANLARDAN ALMADIYSAN İTUNES İLE 15 DK İÇİNDE ÜCRETSİZ YAPILABİLECEK BİR VERSİYON GÜNCELLEMESİNE SAHİP TELEFONLARIN WAR O KADAR !!!

niye sinir yaptığını anlayamadım arkadaşım demekki tam bilgin yok konuşuosun konu hakkında  imei numarası denilen şeyi duydunmu bilmiyorum nokia 3310 dan alıp iphone a kopyalıolar 6 ay sora telefonun kapanıo ve ilk versionlardaki sorunu bilmiosn galiba?  ilk git araştır sora gel bana ahkam kes burda .

sen ama sürümü bozuk diyorsun sanki o cihazlarda bir arıza warmışta seninki yeni üretilmiş yeni arıza giderilmiş gibi konuşuyorsun. demiyorsun ki imei numaraları klonlanmış. bildiğin tek şey sürümü bozuk sürümü bozuk.

bu son cümlem. hayırlı satışlar mesajlarım insanları yeterince aydınlatmıştır.

AMD Rulezzz =)
Toplam Hit: 4771 Toplam Mesaj: 23