Apple Music Türkiye Fiyatı Belli Oldu
-
Itunes radio degil mi bu? Ben epeydir kullaniyordum zaten. Tek eksigi bir albumde en fazla 6 sarki atlayabiliyorsun
-
Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
Korsanın suyu mu çıktı beyler hayırdır?
Korsan ile Spotify kıyaslamak. Hımm. Spotify sadece ses kalitesiyle tokatlar.
-
mkyb bunu yazdıOpsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
Muzik indirmeyi bilmiyosan evet:D flac, Kayipsiz loseless indirirsin tokatlayan kalmaz.
Ama spotify da listeler vs. Cok iyi. Ayrica yeni muzikler kesfediyosun.premium apk si var. 20tl vermeden kullanabilirsiniz. İos icinde jailbreaklilerde var
-
Öncelikle Spotify aylık 10 lira. Enpara ile alırsan 5 lira.
Crackli uygulamalarda müzikleri kaliteli olarak dinleyemiyorsun. Ayrıca telefona indirip internet olmadan dinleme özelliğide yok.
Ha işim yok oturup tek tek warez sitelerinde dolaşıp flac mp3 ararım diyorsan aylık 10 lira cebinde kalır.
Fakat benim gibi bir dinlediği şarkıyı bir daha dinlemeyenler için güzel bir icat.
-
mkyb bunu yazdıOpsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
be free
-
@zalimadam
Verdiğin sitede Youtube kliplerini mp3'e çevirip indirme imkanı sunuyor. 128 kbps mp3.
-
@mustafa yanlışın var müdür. müzik aradığında en baba kalitedeki müzikleri en üste sıralıyor.
istersen hem youtube hemde burada aynı sanatçıyı aratarak inidir ve dinle. sesin farkı nasılda belli oluyor.
hatta youtube çeviricilerde en yüksek kaliteye ayarlayıp indr yine bunun kaliteye ulaşamıyor.
-
mkyb bunu yazdı
Öncelikle Spotify aylık 10 lira. Enpara ile alırsan 5 lira.
Crackli uygulamalarda müzikleri kaliteli olarak dinleyemiyorsun. Ayrıca telefona indirip internet olmadan dinleme özelliğide yok.
Ha işim yok oturup tek tek warez sitelerinde dolaşıp flac mp3 ararım diyorsan aylık 10 lira cebinde kalır.
Fakat benim gibi bir dinlediği şarkıyı bir daha dinlemeyenler için güzel bir icat.
yahu niye tek tek dolaşasın. torrent diye bir şey var 2dk.nı almaz
-
angels_demos bunu yazdımkyb bunu yazdıOpsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
Muzik indirmeyi bilmiyosan evet:D flac, Kayipsiz loseless indirirsin tokatlayan kalmaz.
Ama spotify da listeler vs. Cok iyi. Ayrica yeni muzikler kesfediyosun.premium apk si var. 20tl vermeden kullanabilirsiniz. İos icinde jailbreaklilerde var
öncelikle +1 diyerek başlayayım. torrent kullanan biri olarak böyle şeylere ihtiyaç duymuyorum.