Apple Store Uyelik
-
OCEANUS bunu yazdı:
-----------------------------Hocam üye kaydı ekranında şifre girerken örnek olarak şöyle olması gerekiyor " ABCdefgh123456 " yani en az birtane büyük harf bulundurman gerekiyor + rakam böyle yaptığında hiç bir sıkıntı olmayacaktır + kredi kartı ekranı geldiğinde none seçeneğini seçmen yeterli olacaktır sonrasında diğer bilgileri doğru gir ve işlemi tamamla böylelikle kredi kartsız free olan uygulamaları indirebilirsin.
-----------------------------none seçeneği sadece iTunes ta geliyordu 1 yıl öncesinde şimdi değiştimi bilmiyorum
-
Usta herkes çeker ilk defa hesap açarken bu derdi, bi ben 5 dakikada açtım onda da önceden biliyordum şans işte :D
AppStore'a gir, ücretsiz bi uygulama beğen, indirme kısmında 2 seçenek çıkar. Varolan apple kimliği ile giriş yap/yenisini oluştur.
Oradan yenisini oluştur dersen, indirmek istediğin uygulama ücretsiz olduğu için kredi kartı soran yerde visa/mastercard/none seçenekleri gelir. None'u seçersin, (belki hiçbiri olarak düzeltmişlerdir çeviriyi :) adres bilgilerini, mr./mrs. falan işaretler kaydolursun..
-
ulan none yok işte olsa :) visa mastercard birde amex midir nedir o secenek var :D
-
ücretsiz uygulama indirirken olucak. sen üyeliği ücretli indirirken açtıysan none çıkmaz.
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 23:38'da SharpShooter tarafından düzenlendi. -
Bu işini görür http://support.apple.com/kb/HT2534
Edit: hem jailbreak yapsana hocam, installoustan çekersin lazım olan ücretli programları
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 23:38'da ivy tarafından düzenlendi. -
ivy bunu yazdı:
-----------------------------Bu işini görür http://support.apple.com/kb/HT2534
Edit: hem jailbreak yapsana hocam, installoustan çekersin lazım olan ücretli programları
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 23:38'da ivy tarafından düzenlendi.
-----------------------------Garanti disi kalma gibi birsey soz konusu olurmu ?
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------ivy bunu yazdı:
-----------------------------Bu işini görür http://support.apple.com/kb/HT2534
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 23:38'da ivy tarafından düzenlendi.
-----------------------------Garanti disi kalma gibi birsey soz konusu olurmu ?
-----------------------------JBden önce yedek alıp sonra birşeyo olursa geri döndürürsün ama garanti olayını tam bilmiyorum, şimdiye kadar sadece bir elektronik cihazımı garantiye gönderip pişman olduğum için garanti olayını hiç araştırmadım
-
amerikada çıkan bi kanuna göre jb artık orada yasal ama burda kanunlar jb nedir onu bilmiyor bile..
Şunu söyleyeyim, jb siz ayfon nokya 3310'dur benim gözümde
-
cozemediysen ozelden yaz.
-
garantisine bi bok olmaz. 2 hafta önce apple store dan iphone u değiştirdim yenisini verdiler :) anlayamıyorlar önceden jb yapıldı mı yapılmadı mı diye. onlar anlayamıyorsa bizimkiler hiç daha anlayamaz
garantilik durum olursa vermeden önce bi restore yaparsın, oh mis.
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 15:01'da Gharzvog tarafından düzenlendi.