Apranax Ford Ağrı Kesici...
-
xanax : depresyon tedavisinde kullanılan sakinleştiricidir. ama yan etkisi cinsel uyarıcıdır.
akineton : kafa hapıdır.ataraks : antidepresif ilaçtır. uyku yapar. .Dr. vermeden kullanılması sakınca yaratır.
-
hacı analjezikler ciğnenmez ha illada beyin kanaması yapmaz çiğneyince ama tetikleyici etkisi vardır
-
Zaten novalginleri toplattılar bu tür ölümler meydana gelince.Ama kullanılan maddeler neredeyse aynı hem doz hem miktar anlamında veya ebat anlamında.İsmi ve ambalajı değiştirilmiş olarak satın gitsin işte =)
-
Allah korusun
adamlar para için her şeyi satar abicim onlara fark yapmaz
-
Allah göstermesin :S
-
kafa habları ayarlanır :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bana ayarla lan :W tantum ayarla :W
birde küfür etmek istemiyorum ama iyi sallamışlar siktirsinler :D ne alaka amk çiğnenince etkisi artıyor :D agızda tükürükle tepkime mi veriyor ağızda kimyasal olarak bir tek nişasta parçalanır amk :W hadi orda parçalandı desek bile bir tek ince bagırsakta emilim olur :D bilmiyorlar halkı saçma sapan yönlendiriyorlar :|
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------şi la zonguldağa gidecem haftaya 12 saat sürüyo izmirden bana bi hap ver beni uyutsun ama aşırı uyutmasın birde çarpılmayak :D
ha bide ucuz olsun
-
rakip ilaç firmaların götünden uydurması gibigeldi bana tıpkı cocacola ve danone saçmalıkları gibi
-
@alper
tamam olur fiyatı söle kargolayam
@sülo
olm sanada 5kutu tantum yolayam ?