Aptü$
-
hımm ewet bende şimdi gördmde gerçek gibi bea belki adam ufaltmış falan yani
-
ya msn ya da yonja için çektirmiş olmalı (: güzel bi resim. çok oy toplar bence (: repleyin adamı :P
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Resim açıklaması: AK Parti Genel baþkan Yardýmcýsý Abdullah Gül kan Haftasýnda kan vermek için sedyere Fotograf: Ali ÜNAL MAYIS 2002/TBMM
-
svs bunu yazdı:
adam gibi adam
bu ülkede gelmiş gecmiş en iyilerden
ahlakına diyecek hiç bişey yok
anca ahlaktan haberi olmayanlar laf atabilir
o bizim cumhurbaskanımız
-----------------------------refah partisi zamanindaki yolsuzluklari ile ilgili davalari hala devam etmektedir, bu davalar hala devam ettigi halda cikip televizyonlara bu davalardan beraat ettim diye bilecek kadar ahlaklidir.
Turkiye hakkinda 'bu devleti yikacagiz soyle devlet kuracagiz, sunu yapacagiz bunu yapacagiz' diye gazetecilere beyanat verdigi halde daha sonra cikip ben boyle bir demec vermedim demis, o demeci yazan gazeteci evet aynen bunlari soyledi iste belgeler iste kasetler dedigi halde cikip bir aciklama yapamamistir,
kizinin dugunu icin bayram gununu secerek binlerce polisi ve memuru bayramda aileleri ile gecirmesine engel olarak onlari yagmur altinda saatlerce bekletmistir,
vs vs vs
neyse bosverin bunlari bu hafta kimin maci vardi ?
-
underzero +1
-
bırak adamı ayagındaki corapla bi adım ilerlenmez madem cıkacak o ayaklar kabından bari koyu renk ve temiz giyeydinde ole göbüşünü yayarak poz vermeyeydin :I cumhurluğuna yandığım...
-
mezarlik bunu yazdı:
bırak adamı ayagındaki corapla bi adım ilerlenmez madem cıkacak o ayaklar kabından bari koyu renk ve temiz giyeydinde ole göbüşünü yayarak poz vermeyeydin :I cumhurluğuna yandığım...
-----------------------------Resim açıklaması: AK Parti Genel baþkan Yardýmcýsý Abdullah Gül kan Haftasýnda kan vermek için sedyere Fotograf: Ali ÜNAL MAYIS 2002/TBMM
1- Adam kan veriyormuş.
2- 2002 de sadece AKP başkan yardımcısıydı.
3- Yayıldığı yer SEDYEymiş.
Gunahım kadar sevmem bu adamı, ama adam bu konuda dibine kadar haklı.
-
Photoshoplu bile güzel. Aklıma şu amerikalı elemanlar geldi bakan mıydı neydi hiç hatırlamıyorum ama camide şu çorapları delik deşik aq malı ya :D Bence tüm yabancı misafirleri camilere götürüp gezdirmeliyiz.Adamlar daha sonra bürokratik olarak ağzımıza s*çsalarda bizde onların delik çoraplı hallerine bakar güleriz.