Aptü$

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    hımm ewet bende şimdi gördmde gerçek gibi bea belki adam ufaltmış falan yani

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    ya msn ya da yonja için çektirmiş olmalı (: güzel bi resim. çok oy toplar bence (: repleyin adamı :P

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:
    -----------------------------

Resim açıklaması: AK Parti Genel baþkan Yardýmcýsý Abdullah Gül kan Haftasýnda kan vermek için sedyere Fotograf: Ali ÜNAL MAYIS 2002/TBMM 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

svs bunu yazdı:
    adam gibi adam
    bu ülkede gelmiş gecmiş en iyilerden
    ahlakına diyecek hiç bişey yok
    anca ahlaktan haberi olmayanlar laf atabilir
    o bizim cumhurbaskanımız

refah partisi zamanindaki yolsuzluklari ile ilgili davalari hala devam etmektedir, bu davalar hala devam ettigi halda cikip televizyonlara bu davalardan beraat ettim diye bilecek kadar ahlaklidir.  

Turkiye hakkinda 'bu devleti yikacagiz soyle devlet kuracagiz, sunu yapacagiz bunu yapacagiz' diye gazetecilere beyanat verdigi halde daha sonra cikip ben boyle bir demec vermedim demis, o demeci yazan gazeteci evet aynen bunlari soyledi iste belgeler iste kasetler dedigi halde cikip bir aciklama yapamamistir,

kizinin dugunu icin bayram gununu secerek binlerce polisi ve memuru bayramda aileleri ile gecirmesine engel olarak onlari yagmur altinda saatlerce bekletmistir,

vs vs vs

neyse bosverin bunlari bu hafta kimin maci vardi ? 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    underzero +1

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mezarlik
    mezarlik's avatar
    Dişi
    bırak adamı ayagındaki corapla bi adım ilerlenmez madem cıkacak o ayaklar kabından bari koyu renk ve temiz giyeydinde ole göbüşünü yayarak poz vermeyeydin :I cumhurluğuna yandığım...

kırmızı başlıklı kız...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mezarlik bunu yazdı:
    bırak adamı ayagındaki corapla bi adım ilerlenmez madem cıkacak o ayaklar kabından bari koyu renk ve temiz giyeydinde ole göbüşünü yayarak poz vermeyeydin :I cumhurluğuna yandığım...

Resim açıklaması: AK Parti Genel baþkan Yardýmcýsý Abdullah Gül kan Haftasýnda kan vermek için sedyere Fotograf: Ali ÜNAL MAYIS 2002/TBMM

1- Adam kan veriyormuş.

2- 2002 de sadece AKP başkan yardımcısıydı.

3- Yayıldığı yer SEDYEymiş.

Gunahım kadar sevmem bu adamı, ama adam bu konuda dibine kadar haklı. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Photoshoplu bile güzel. Aklıma şu amerikalı elemanlar geldi bakan mıydı neydi hiç hatırlamıyorum ama camide şu çorapları delik deşik aq malı ya :D Bence tüm yabancı misafirleri camilere götürüp gezdirmeliyiz.Adamlar daha sonra bürokratik olarak ağzımıza s*çsalarda bizde onların delik çoraplı hallerine bakar güleriz.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 5106 Toplam Mesaj: 19