Ara Ve Sev Beni (!)
-
banada gelmişti buna benzer bi mesaj ama hiç aramadım ben 0900leri o kadar kontor yoktu :)
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------nikita bunu yazdı:
-----------------------------
o değilde numaramı nerden buldular, ben hayatta numaramı internet ortamında banka ve yasal işler dışındaki sitelere girmem
-----------------------------rasgele sallıyorlardır kanımca,..
-----------------------------bize niye rast gele sallamıyolar :)) göndereceği adamıda biliyolar hoca full ihtişam ..
-
tabi tabi arayanalar nasılda bellli oluyor ama :D
-
Nitrous bunu yazdı:
böhöyt..kanmayın beyler bu oyunlara.özellikle vodafone numaralardan çağrı yada abuk sabuk mesajlar geliyorsa mümkün mertebe aramayın.hatta işler iyice pisleşti avea yada turkcell numaradan mesaj atıyorlar sizde beleş dakkalarınıza güvenerek arıyorsunuz ama herif yönlendirmiş özel hatta o numarayı adama 1 giriyor sana 10 giriyor 10-1=9 adam yine 9 karda:D
-----------------------------sna fena girmiş sanırım nitro haha:D
-
dün akşam aynı mesaj benim avea numaramada qeldi,numaranın 3878787 yani özel olmasından dolayı anladım aramadım. şerefsiz bunlar ya
-
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
böhöyt..kanmayın beyler bu oyunlara.özellikle vodafone numaralardan çağrı yada abuk sabuk mesajlar geliyorsa mümkün mertebe aramayın.hatta işler iyice pisleşti avea yada turkcell numaradan mesaj atıyorlar sizde beleş dakkalarınıza güvenerek arıyorsunuz ama herif yönlendirmiş özel hatta o numarayı adama 1 giriyor sana 10 giriyor 10-1=9 adam yine 9 karda:D
-----------------------------sna fena girmiş sanırım nitro haha:D
-----------------------------yok lam sadece mantık yrüttüm böyle yapsalar daha iyi yerler gibisinden:D bende mi girsem bu işe ne:D 2 tane obez sesi ince işsiz karıyı bulacan yanlarına birer telefon tamamdır:D
-
Soyunan kız mesenesi tercihimdir :|
-
peki zeki müren de bizi sevecek mi? =)
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
bi kere orayı aradıysan atarlar o mesajı :)
-----------------------------sen nerden bilion hacım? :D