folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Alacağım Fikir Lazım.

Araba Alacağım Fikir Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

MY91 bunu yazdı:
    -----------------------------

Branxian bunu yazdı:

MY91 bunu yazdı:

Branxian bunu yazdı:

Honda Civic 1.4i S tavsiye ederim.

Arkadaşım öylesine aracını koydu. Üzerinde oynamalar var. Zaten görünce anlarsın. Dikkatini çekerse düzgün birşeyler bulabilirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tr-de-tek-ilanlarina-inat-47109270/detay/

Hocam Arkadaşım öylesine koydu demişsin ama yinede sorucam,bu arabayı satıyor mu hakkaten 19.000 e?

Hocam telefonu orda valla arayıp sorabilirsin :)

Bakarsın satar :)

Valla imkanım olsa hiç durmam ama malesef... Meraktan sordum hocam çok hoşuma gitti de

Hocam zaten internete Türkiye'de tek ilanlarını gördüğü için koydu.

Arabanın içi, dışı kadar temiz.

Arabadan 1 tıkırtı sesi bile gelmiyor. Yani arabasına kendisine baktığından daha çok bakıyor :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek

benim arabayı vereyim 1.4 tiptronik ford fiesta 2004. km 80 binde hocam araba akıyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

gencbeyin bunu yazdı:

hatchback'ten vazgeçersen corolla 1.4 terra derim.

TOYOTO corolloa Lineer Terra 1.4 16 walf :D 2001 - 2002 ler mükemmler.. çift farlı olan tek tek farlı olanlar. Yakıtı çok az harcıyor, çekiş gücü mükemmler, Triger kayışı yerine zincir kullanmışlar, 1 milyon km motor garantisi var, abs yok fakat fren sistemi çok güzel ve sağlam araba. Ben kullanıyorum 3 yıldır bir kez sanayiye gittim o da lastik degiştirmek için.. Temiz bitane al memnun kalmazsan o zaman ne dersen de bana

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    someone_from_71 bunu yazdı:

gencbeyin bunu yazdı:

hatchback'ten vazgeçersen corolla 1.4 terra derim.

TOYOTO corolloa Lineer Terra 1.4 16 walf :D 2001 - 2002 ler mükemmler.. çift farlı olan tek tek farlı olanlar. Yakıtı çok az harcıyor, çekiş gücü mükemmler, Triger kayışı yerine zincir kullanmışlar, 1 milyon km motor garantisi var, abs yok fakat fren sistemi çok güzel ve sağlam araba. Ben kullanıyorum 3 yıldır bir kez sanayiye gittim o da lastik degiştirmek için.. Temiz bitane al memnun kalmazsan o zaman ne dersen de bana

hoca ne diyeyim sna memnun kalmazsam olurmu öyle şey. tabi bakmak araştırmak lazım. sonuçta ben bunu alınca rahat 4 yılımı geçireceğim. zarar etmemek ve memnun kalmak önemli benim için. dediklerinizin hepsini inceliyorum tek tek.

SYL 184
Toplam Hit: 3527 Toplam Mesaj: 25