Araba Aldım
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
ne zaman ıslatıyoruz
5 nisanda :D -
Hayırlı olsun hocam.kmye kaç yakar ayıptır sorması :)
-
fenerist07 bunu yazdı:
bide soruyo nasıl diye :) bende tempra tipo falandır diye girmiştim kaç bin km de falan bakacaktım :)
-----------------------------aynen :))
Allah kazasız belasız cezasız kullanmak nasip etsin..
-
Hayırlı olsun müdütcan ;) Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin. Güzel araba geçenlerde bizde heves ettik dizelini dod daha getirmemişti.Vazcaydık:s gerçi benzinliside çok güzel 1.4 motora nasıl sığdırmışlar o kadar beygiri makine müh adayı olarak anlamadım hala:|
Araba alışında çok hoş olmuş:) karar verilir sonra hafif beyin cimlastiği.sonra ticarete soyunuyor malum 62bin tele gerek:D tabi masraftan kaçıyor para biriktircek scriptide warez buluyor dömeyınıda ucuz yollu:D arasırada ek iş yapıyor ettimi 62bin tele bende yapcam aynı olayı bakalım kaç konuda alacam:D
Araba Aldım
simit sarayi flash tema
Ucuz Domain
Asp Script İstek
e-ticaret Scripti Asp İstek
Şukufe - şahane
Araba Alcam
-
Allah; kazasız belasız hayırlı yolculuklar nasib etsin ağabeyim
Ailenle mutlu huzurlu bir ömür geçiresin inşallah..
Allah çolğunua çocuğuna eşine zeval zarar vermesin verdirmesin..
zekatını vermeyi unutma..
Hayırlara vesile olsun inşallah..
-
Hayırlı olsun hoca inşallah bigün tbt üyelerini gezdirirsin :)
-
baron_27 bunu yazdı:
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------ilower bunu yazdı:
xylgn_ bunu yazdı:
meslek nedir?
Esnaf ım?
nikahınamı alacan:D
esnaf: kazancı ancak kendi geçimini sağlamaya yeten, sermayeden daha çok kişisel emek ve zanaatıyla çalışan ticaret erbaplarına denir. sen esnaf değilsin.Ltd. Şti. bile kurarsın bu parayla := ))
hayırlı olsun. bir tekeri yamuk duruyo arabanın :P
şirketi olan adamda esnaftır sanırım sen esnaflık kavramını karıştırmışsın hehehe:D -
Nitrous bunu yazdı:
Hayırlı olsun müdütcan ;) Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin. Güzel araba geçenlerde bizde heves ettik dizelini dod daha getirmemişti.Vazcaydık:s gerçi benzinliside çok güzel 1.4 motora nasıl sığdırmışlar o kadar beygiri makine müh adayı olarak anlamadım hala:|
Araba alışında çok hoş olmuş:) karar verilir sonra hafif beyin cimlastiği.sonra ticarete soyunuyor malum 62bin tele gerek:D tabi masraftan kaçıyor para biriktircek scriptide warez buluyor dömeyınıda ucuz yollu:D arasırada ek iş yapıyor ettimi 62bin tele bende yapcam aynı olayı bakalım kaç konuda alacam:D
Araba Aldım
simit sarayi flash tema
Ucuz Domain
Asp Script İstek
e-ticaret Scripti Asp İstek
Şukufe - şahane
Araba Alcam
-----------------------------hacı sen işin sırrını çözmüşsün :D senaryoda on numara olmuş.
-
Yav aynısı bizim peterde var :| 1.4 TSI benzinli Acaba Deposu Fulken Ne Kadar Km Gider Bu Araba:|
-
hayırlı olsun güle güle kullan:)