Araba Alımı
-
Sayın ve sevgili müridler sorum şu;
Bi araba varmış normalde 2. eli 10 milyar ama 1,5 a verio,, o arabanın bi şeyi eksikmiş ruhsatımı ne, plakasız araba dedikleri bu oluyor herhalde. Bu arabaya birde ruhsat ayarlasak (ayarlayabiliyorum), fakat motor numarasıyla aynı olmayacak sanırım. Sizce nooolur?? Bide bu araba kasabada sürülcek,,, büyük bir yer değil ama istanbul hariç diğer şehirlere gitme ihtimalimizde nedir? İyi Günler...
-
zor biraz. yeni ruhsat çıkarması fln
araç büyük ihtimalle ötv ye fln düşmüştür yada çalıntıdır.
baş ağrıtır.. aynı araçtan birtane daha gerekir numaralarını değiştirmek için (sağlam olsun işim dersen)
-
hurdaya çıkarrttır sonra üzerine al diceeem ama 10bin ytl ikinci eli olan araba hurdaya çıkarmı
-
hocam o iş sakat..alırsın sadece kasaba'da sürersin...
ogs'yi ruhsata göre veriyorlar yanılmıorsam...ogs alamazsan bırak istanbulu diğer şehirlere bile giremezsin...
yolda çok basarsın gençtirsin...
polis amca çevirir yine faka basarsın...ehliyet ruhsat demeden kaçtın kaçtın kaçamadın;
sana hırsız derlerse hiç şaşırma...
adam ruhsat ister...yok abi dersen hırsız diye atarlar mazallah
-
yok ruhsatı çıkartıyorum o konuda hiç bir sıkıntı yok,, hurdacı olayı aynen... fakat motor şasi numarasıyla aynı olmayacak heralde.... yalnız su gibi yani 1,5 neki bide tertemiz araba
-
bu arada, antalya gibi bir yere giderken nasıl bir sorun yaşanabilir ki??
-
paradox bunu yazdı:
-----------------------------
yok ruhsatı çıkartıyorum o konuda hiç bir sıkıntı yok,, hurdacı olayı aynen... fakat motor şasi numarasıyla aynı olmayacak heralde.... yalnız su gibi yani 1,5 neki bide tertemiz araba
-----------------------------
şasi numarasıyla aynı olmadan nasıl ruhsat alcaksın hoca?? çalıntıdır o araç sölim ben sana...bulaşma hiç ama sen bilirsin -
o araba çalıntı veya kazalıdır uzakdur bence
-
hmm çalıntı olsa,, ben çalmadım felan desem noolur?? =)
-
Hiç bişey olmaz , ruhsat senin üstüneyse şasi numarasıda değişmişse olan sana olur uzak dur derim.
-
o zaman arabaya veda edeceğim :'( neyse yawf..