folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Almak Mantikli Mi?

Araba Almak Mantikli Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Araba dönemi bitti, 250 cc lik büyük tekerlekli otomatik motorbisiklet (maxi scooter) bakacaksın, iyi de ekipman bakacaksın. Trafik derdin bitecek, zaman kaybın bitecek, 2 kişi şehir içi istediğin yere rahat rahat gidecen. İçinde oturup radyo dinleyeceğim tv izleyeceğim diyorsan, götüm götüm araç sürmek hoşuna gidiyorsa, mazoşistsen tabi ki araç güzel bir durum. 3 - 4 kişi sürekli hareket durumun yoksa almaman cep olarak daha kârına.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

vay amk ben bu işin icindeyım hıc arabasız kalmadım desem yerıdır demekkı yılda 20 bın harcadıgım ıcın koseyı dönemıyormusum vayyyy beee ulan ne 10 bını ne 20 bını ne yaptınız hocalar siz :D albi dizel arac hergun kullansan bile yılda 10 20 bın masraf etmesiniz. birde söyle düşünün hergun otobuse mınıbuse bındıgınızı dusunun en kısa mesefa 2.5 tl metro ile işe tek vesait git gel 5 tl ben aracımla  kmde 1,8 tl yakıyorum git gel 4 tl de hadı yine kardasın ve en azından oturarak muzıkle bırlıkte gıdıyor gelıyorum yerı gelıyor karı kız oluyor arac alınır alınmazmı esın dogum yaptı iett mi beklıyceksın? mınubustemı dogurtucaksın? hatun ayarladın avcılarda yada sılıvrıde eve atıcaksın gel yenıbosna otobusunemı bınelım dıyceksın? hadı bındın gıttıgınde ındın kapından gecmıyorya ıncen yuruycen bunun yagmuru fln var ulan karı eve geldıgınde zaten bezmıs olcak bırnevı yolda sıkecen karıyı zaten ne anladım o sıkısten :D 20 bın hee aklıma geldıkce guluyorum yaa hergun bınmedıgın araca ndn kasko yaptırıyorsun ben oto tamırcıyım bana kalsa sıgorta bıle masraf ne kaskosundan bahsedıyorsunuz işin içinde neler donuyor bır bılsenız kaskoyu bırakın sıgorta bıle yaptırmazsınız ucmayın bu kadar saglam basın yere lutfen

Aranan kan bulundu cevap geldi.

Alnından öpüyoruz abiyi.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

"Mantıklı Araba" almak mantıklı :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Her ay 450-500 lira benzine veriyorum durumundüşün işte.

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Madem yüzme bilmiyon yat senin neyine :D hacın paran varsa al. Yoksa belediyenin tüm otobüsleri hizmetinde

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 4744 Toplam Mesaj: 26
araba kulfet kulli harap