Araba Arıyorum Kararsızım
-
narcobs bunu yazdıPoet bunu yazdı
Hayırdır arkadaş bu getz'den ne çektiniz de sürekli kötülüyorsunuz?2007 model aracım,1 kere sanayi yüzü görmedi,1 kere tık demedi maşşallah..Yakıt desen lpg'li işte gayet az yakıyor..konfor yönünden de sıkıntı yok,haa derseniz ki performans ; yarışa arabası beklemek hata olur.araç 120 den sonra sarsıyor hafif hafif ama o da olur yani
Edit : civic-fiesta falan alacaksan tabi onları al,getz onların yanında duramaz ama yani getz de gayet iyidir sonuç olarak
Bence getz'in en büyük sorunu sağlamlığının olmaması. Arabada güvenlik hiç yok denilecek kadar az, yol tutuşuda şüpheli.
şimdi hocu nasıl kullanıcagın cok önemli eğer benım gıbı fırlama kullanıyosan getz alma.23 bine git 2006 kia cerato 1.6 ex al hem az yakar hem konforludur.
-
efsanemeric bunu yazdı
eğer gösteriş olsun diyosan bence o fiyata hyundai starexler var çok güzel temiz herkez şikayetçi yakıttan ötürü diye ama bende kullandım hiçde öyle değil tabi seri seri crdı motorluları var 140 beygirliklerden bunlar ve çift turbolu olanlar var bunlarda az yakar istersen vip starex diye bi araştır
şahin bile 40-50 kuruş yakıo
caddy 1.9 tdi bile 30 kuruş yakıo
kimse starex crdi çok yakıo demesin 40 kuruş yakması normal
bu arada 2. el dizel araba alınmaz bazı öküzler dizel araba sürmesini bilmezler
o yüzden dikkat alırsın arabayı ertesi gün elinde patlar...
ha çok temiz kmsi az haşin kullanılmamış bi dizel bulursan al tabii... -
Paran yeterse, Lamborghini tavsiye ederim.
-
Poet bunu yazdı
Hayırdır arkadaş bu getz'den ne çektiniz de sürekli kötülüyorsunuz?2007 model aracım,1 kere sanayi yüzü görmedi,1 kere tık demedi maşşallah..Yakıt desen lpg'li işte gayet az yakıyor..konfor yönünden de sıkıntı yok,haa derseniz ki performans ; yarışa arabası beklemek hata olur.araç 120 den sonra sarsıyor hafif hafif ama o da olur yani
Edit : civic-fiesta falan alacaksan tabi onları al,getz onların yanında duramaz ama yani getz de gayet iyidir sonuç olarak
kardeşm yanls yonlendrme insanları :D
2004 1.5 dci clio var arabada lokal boya dahi yok 30binde de tertemizzzz hiç bi skntısı yok 20 istiyom düşünrsen :D
-
WitchKing bunu yazdıPoet bunu yazdı
kardeşm yanls yonlendrme insanları :D
2004 1.5 dci clio var arabada lokal boya dahi yok 30binde de tertemizzzz hiç bi skntısı yok 20 istiyom düşünrsen :D
Hemen rekabet hemmeen :D clio tırt bin liraya ver almam lan :D
-
arkadaşın konusunu baltalamak gibi olmasın ama ayrı başlık açmayayım burdan devam edelim diye düşündüm. Bende 25-26 bin tl bütçeyle bi araba almak istiyorum. Aklımda 2006 - 2007 Focus HB var. Ayrıca Astralarda aklımı karıştırmıyor değil. Diğer taraftan bazen önüme Honda Civic 2007 ve üstü geliyor ama biraz daha para eklemem lazım. aklımda tüplü araba var. Bu arada ilk arabam olacak ve direksiyonum çok da iyi değil. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
hacı arkadaş geçen siyah corsa alddı 2012 model 25000 corsa güzel araba. benzinli azda yakıyor. 25 krş falandı heralde sen daha iyi bilirsin corsa kullanmışsın gerçi model yükseltecem demişsin başka marka yazmışsın.