Araba Beyninde Sorun ?
-
Selamın Aleyküm Abiler
Babamın Kendıne Ait " chevrolet cruze ls plus " arabası var araba 60km'den yukarıya çıkmıyor. chevrolet servisine götürdü beynin değişmesi gerektiğini sölemişler. otomatıkten trıptoniğe geçmiyormuş. ve bir beyinin fiyatı 6-7 binlira demişler bu konu hakkında ne önerirsiniz ne yapmamız gerek,fiyat çok uçuk tamiri filan yokmudur acaba
-
tamirini bilmem ama bizim bi clio vardı dedem kullanırken karanlıkta virajı alamayıp ırmağa girmişti arabanın yarısı suya girdi. beyni yandı diye tüm araba pert oldu.
araba beyni çok tehlikeli bölge.
-
otomatik/tiptronic satın almama nedenlerinden biri :)
yetkili servis tabii hemen değiştirelim der
sanayide bi chevrolet tamirci esnafa götür sonra chevrolet yedek parçacı dükkanına git sor beyin fiyatını
garanti varsa garantiden değiştir -
şuraya bi yaz bakalım belki çıkma bulabilirsin
-
hocam chip tuning olayı yapan yerler var sanayide arkadaş yaptırmıştı çok memnun .
http://www.uzmantv.com/chip-tuning-nedir
-
beynin tamir imkanı bazı durumlarda mümkün. ayrıca tamir olmadı diyelim, çıkma beyin bulabilirsiniz belki. ama chevrole olunca belki zaman alabilir. mercedes bmw filan olsaydı birkaç günde bulma ihtimaliniz vardı. gene de ankara-ostim, bir de ist. ikitelliye bi bakın derim.
-
yaklaşık 4-5 sene önce bizim biraderin opel vectra arabada da oldu eskişehir-bilecik yolunda yolda kalmıştı. araba tamire gittiğinde beyin değişecek dediler 5.500,00 TL.ye patladı..
-
ankara ostim sanayisinden pert kaydı çıkmış araçlardan araştırırsanız çok daha makul bir fiyata alabilirsiniz. Bilenler bilir yok diye bişey yok araba adına :)
-
yorumları okuyunca :D benimle yaşıt arabamı(zı) gerçekten çok sevdim..
yarın bi inip yıkayım , depoyu filan fulleyim..
ne beyin var ne beyincik :D 102 beygir tek boğaz karbüratörlü :D
herşey mekanik.. 0 sensör 0 sorun :D
-
ZaZu bunu yazdı:
-----------------------------ankara ostim sanayisinden pert kaydı çıkmış araçlardan araştırırsanız çok daha makul bir fiyata alabilirsiniz. Bilenler bilir yok diye bişey yok araba adına :)
-----------------------------
ZaZu'nun dediği gibi ostimde hurdacılar sitesi var her türlü bulursun -
Bu araçlar 3-5 yıl garantiliydi sanırım sizin ki kaç model, ayrıca servis her daim yüksek fiyat çeker sanayide usta bulacaksınız olmadı aracı satın öyle, yeni bir araç alın, çünkü beyni açılan bir araçtan hayır gelmez bundan sonra,