folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Araba İçin Notebook Adaptörü

Araba İçin Notebook Adaptörü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

her şey tamam da şahıs nasıl fatura kesecek ?

konu filan alakam yok. bende bi iş peşindeyim adam fatura diye tutturdu herhangi bi firma veya  işyeri olmadan fatura nasıl ayarlanır bana da öğretin :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

ben alperin yerinde olsam sen paranın tamamını peşin versen de ben sana mal göndermem :)

https://eksisozluk.com/notebook-uzman--3273487

a
    ğzı yananlar çok..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

demekki neymiş yiyemeyeceğin taragın altına yatmayacakmışsın 

hoca seninle boş muhabbete girmek istemiyorum

insan net olacak karı gibi kıvırmayacak sen bana diyorsunki getir alacam ben sana diyorum getirecem

sonra diyorsunki yok fatura yok imza yok bilmem ne

desenki hoca bunu sen faturalı gümrüklü sözleşmeli bana 5 dolara getir ben alayım ozaman haklısın ama önce getir ben alayım deyip sonra tamam deyince asenaya vurmanın anlamı yok

insan net olacak getir alacam dedin tamam getirecem al dedim kıvırmanın anlamı yok

ne istediğini bilmeyen asenaya vuran adamlada boşuna parmak israfına gerek yok

karar yüce müridlerindir

t77b5.jpg%20%281194×651%29

DJ_Alper tarafından 03/Eki/13 08:38 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

oh ne güzel :)

yolla parayı getireyim diyorsun..

ne bi anlaşma var ne bi sozleşme var ne bi garanti var ne bi fatura var.5000 tane malı ben faturasız nasıl satıcam.

yolla parayı ondan sonra bekle ki mal gelsin...sana paranın üzerine yatarsın demiyorum ama tamam yolayacağım parayı 1.5 ay sonra olmadı kanka al parayı geri diyeceğini sende biliyorsun.

Garanti vermem, Fatura Kesmem, Sozlesme Anlaşma yapmam eee ne halt yaparsın o zaman....ne skim iş bu ?

Tamam hadi garantiden vaz gectim 1 gün bile garanti istemiyorum.Bana sadece aldığın para ve getireceğin malın günü için garanti ver.

Yiyor mu ?

Oyle alibabadan 2 tane ilan bulup konusup su fiyata getiririm diye hesap yaparak olmuyor.

Senin o adaptor satan cinli firmaların ilanlarındaki fabrikaları üretim yerlerini senede 3 sefer geziyorum ben.2-3 ayım çinde o fabrikalarda geciyor.SKypden 2 çinliyle taşak muhabbeti yapıp yada dx den 2 usd den 5 parça ürün getirip kendini ithalacı sanıyor adam..

Oyle bol kepceden sallamakla olmuyor hic kusura bakma yiyemeyeceğin taraggın altına yatmayacaksın..işin neyse neden anlıyorsan onu yapacaksın sigortacımısın mesur macunumu imal ediyorsun onu yapacaksın o konuda idda edeceksin ki bu durumlara düsme..

swordfish tarafından 03/Eki/13 09:20 tarihinde düzenlenmiştir

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

söyleyeceğimi söyledim. Seni kariyerinle başbaşa bırakıyorum hoca

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 3857 Toplam Mesaj: 36