Araba İcin Ses Sistemi
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
Conquer bunu yazdı:
sagolasin hocam.
alpine ses sistemine para yetermi bilmiyorum, cok pahali diye biliyorum.
elektrikci bir arkadas var, ondan da yardim alacam, bakalim o hangi sistemi önerecek.
-----------------------------türkiyedeysen eğer kickerin yeni adıyla türkiyeye soktuğu bi marka var macoustic diye, bunun mlx 600.4 adlı amfisini alabilirsin ben aldım uzun uğraşlarım sonucu amfiyi yakamadım.. çok zorladım çok şase yaptırdım ama yanmadı pezemenk. birde yanına pioneerr 309d4 aldınmı oh mis bir de iki takım kicker ds 650.2 aldınmı tam takır ses sistemi.. tavsiye ederim hacım,
-----------------------------tr'de degilim hacim ama bi arastirayim burda varmi, sen yakamadiysan saglam biseydir :D
-
hocam burayada bak mutlaka ? fiyatları bilmi,yorum ama kesin olarak kalite onu biliyorum.
http://www.alpine.de/ -
Allura bunu yazdı:
bmw ses sistemi mi ?
kendi ses sitemi neyine yetmiyor kaldı ki bmw'de müzk degil cam açılarak motor sesi dinlenir.
o e39 sanırım özelligide tuş vardır o pedalın arkasında ona abanırsan 2bin devir üstündeyse vitesi düşürüp deviri çılgılnar gibi 7000e çıkarır 1-2 saniyede 30litre yakar o anda ama o ses yokmu
aynen şöle
2000 ile giderken normal
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tuşa basınca
motor sessizleşir 1-2 saniye
vuuuğğ...
sonra VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
arabanın sesini değişmem hiç birşeye
-----------------------------İşte bu :P