Araba Modifiye [Soru] - [Ankara]
-
aracta değişiklik yapınca ruhsata işletmek gerekiyor, onun içinde makine mühendisinden onaylı değişiklik ile ilgili proje çizilmesi gerekiyor sonra trafikten işlemler filan.. ne kadar tutar bilemiyorum ama normal corsa fiyatına gelebilir..
Bende corsa yada fiesta van almayı düşündüm.. arka panellere lcd ekran monte edip arkaya katlabilen koltuk ve ses sistemi ile büyük ekran lcd :D
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------aracta değişiklik yapınca ruhsata işletmek gerekiyor, onun içinde makine mühendisinden onaylı değişiklik ile ilgili proje çizilmesi gerekiyor sonra trafikten işlemler filan.. ne kadar tutar bilemiyorum ama normal corsa fiyatına gelebilir..
Bende corsa yada fiesta van almayı düşündüm.. arka panellere lcd ekran monte edip arkaya katlabilen koltuk ve ses sistemi ile büyük ekran lcd :D
-----------------------------Sen Makine mühendisi iste yeter.
Ondan zibil var : )))
Renk renk imzalatırız.
Da bilen birileri yol gösterse...
-
http://www.sahibinden.com/2004_dizel_1_3opel_corsa_takas_vadeWQQaXQQ8491317WQQpXQQdisplayitem
al bunu resmi işlerden kurtul sonrada istediğin gibi döşe ankarada hem araç sana yapacağım en ii tavsiye bu...
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------aracta değişiklik yapınca ruhsata işletmek gerekiyor, onun içinde makine mühendisinden onaylı değişiklik ile ilgili proje çizilmesi gerekiyor sonra trafikten işlemler filan.. ne kadar tutar bilemiyorum ama normal corsa fiyatına gelebilir..
-----------------------------
anlamıyorum su arabada tv şeysini benim istedigim araba klasik tarzda olcak sade ve asil tabi ahşap olursa daha iyi olur -
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------http://www.sahibinden.com/2004_dizel_1_3opel_corsa_takas_vadeWQQaXQQ8491317WQQpXQQdisplayitem
al bunu resmi işlerden kurtul sonrada istediğin gibi döşe ankarada hem araç sana yapacağım en ii tavsiye bu...
-----------------------------145 000 kilometrede arabayı alsam ne almasam ne :D
Ben diyorum ki 2008 - 2009 model falan alayım,
Sen diyorsun bana 145 000 km araba :D
Oldu mu abi sence?
Ayrıca amele_2
Bir boku da bilme lan :|
-
ben misal olarak dedim çünkü bu araçlar ilk çıktığında kolayca koltuk ekleyebiliyodun ama yinede tcari vergi ödüyodun devlet baktı olmayacak yasakladı bu araçlara koltuk koydurmayı şimdi zor olur o bakımdan dedim döndürülmüşünü al kolay olur diye arasan km az olanlarıda bulursun hem...