folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Modifiye [Soru] - [Ankara]

Araba Modifiye [Soru] - [Ankara]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

aracta değişiklik yapınca ruhsata işletmek gerekiyor, onun içinde makine mühendisinden onaylı değişiklik ile ilgili proje çizilmesi gerekiyor sonra trafikten işlemler filan.. ne kadar tutar bilemiyorum ama normal corsa fiyatına gelebilir..

Bende corsa yada fiesta van almayı düşündüm.. arka panellere lcd ekran monte edip arkaya katlabilen koltuk  ve ses sistemi ile büyük ekran lcd  :D

"Less is More"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kaanabak bunu yazdı:
    -----------------------------

aracta değişiklik yapınca ruhsata işletmek gerekiyor, onun içinde makine mühendisinden onaylı değişiklik ile ilgili proje çizilmesi gerekiyor sonra trafikten işlemler filan.. ne kadar tutar bilemiyorum ama normal corsa fiyatına gelebilir..

Bende corsa yada fiesta van almayı düşündüm.. arka panellere lcd ekran monte edip arkaya katlabilen koltuk  ve ses sistemi ile büyük ekran lcd  :D

Sen Makine mühendisi iste yeter.

Ondan zibil var : )))

Renk renk imzalatırız.

Da bilen birileri yol gösterse... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/2004_dizel_1_3opel_corsa_takas_vadeWQQaXQQ8491317WQQpXQQdisplayitem

al bunu resmi işlerden kurtul sonrada istediğin gibi döşe ankarada hem araç sana yapacağım en ii tavsiye bu...

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    kaanabak bunu yazdı:

anlamıyorum su arabada tv şeysini benim istedigim araba klasik tarzda olcak sade ve asil tabi ahşap olursa daha iyi olur

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    scuderia bunu yazdı:

http://www.sahibinden.com/2004_dizel_1_3opel_corsa_takas_vadeWQQaXQQ8491317WQQpXQQdisplayitem

al bunu resmi işlerden kurtul sonrada istediğin gibi döşe ankarada hem araç sana yapacağım en ii tavsiye bu...

145 000 kilometrede arabayı alsam ne almasam ne :D

Ben diyorum ki 2008 - 2009 model falan alayım,

Sen diyorsun bana 145 000 km araba :D

Oldu mu abi sence?

Ayrıca amele_2

Bir boku da bilme lan :| 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    ben misal olarak dedim çünkü bu araçlar ilk çıktığında kolayca koltuk ekleyebiliyodun ama yinede tcari vergi ödüyodun devlet baktı olmayacak yasakladı bu araçlara koltuk koydurmayı şimdi zor olur o bakımdan dedim döndürülmüşünü al kolay olur diye arasan km az olanlarıda bulursun hem...

l enfer c est les autres Sartre ...
Toplam Hit: 3821 Toplam Mesaj: 17