Araba Modifiyesi
-
RETRET bunu yazdı
o kadar fazla değişiklik yapacaksan önce proje çizdirmen gerekiyor, yeni ruhsatta özel amaçlı otomobil yazar veya proje amaçlı otomobil yazar ford taunus yazısının yanında.
elindeki arabaya yapılabilecek mantıklı modifikasyonlara gelince;
1- görünüş olarak farları ve sağ sol sinyali söküp 3d yazıcı ile yeniden yaptırmak bunları ön mazgalın arkasına almak; şunun gibi ve tabi arka taraf da benzer olmalı.
http://wallpapercave.com/wp/jcT3cMs.jpg
2- üstteki linkteki resimdeki gibi plakayı içine alacak krom bir tampon yaptırmak, arka tamponu da benzer şekilde yaptırmak ve tampona bitişik ikili krom egzozlar yaptırmak
3- sis farı kesinlikle ister
4- aynaları yuvarlat
5- koltuklar deri olmalı, direksiyon simidi üç kollu krom ahşap olanla değişmeli.
gerisi fantazi ve paraya bakar :) mesela motor karburatörlü olduğu için modifiyeye doymazsın fakat yakıtı içecektir, frenleri burembo yaptırabilirsin.
elimdeki taunusu resimde gösterdiğin hale cevirsem hocam şu motoru olmadan tabi :D polis beni durdurup bu ne diyip ceza kesebilirmi yada ben bunla fenni muayeneye gittiğimde napmışın arabana geçmez bu diyebilirler mi ?
ilteris bunu yazdıdirek muayene yapan yerleri arayıp sorsan söylemezler mi ki ?
abi adamlar burunlarından kıl aldırmıyor ki
GodKlaus bunu yazdıhocam araba mezarlıklarına git. Aynı marka model 1 tane taunus kaputu bul sök ver 5 lira al getir garajına. Muayene yaklaştığı zaman modifiyeli kaputu sök(zaten 3 5 vida tutar onu) satın aldığın kaputu tak. Muayeneden geç. Modifiyeli kaputu tak :D
Oturduğun yer neresi bilmiyorum ama illaki araba mezarlığı vardır. Yoksa bile istanbuldaki araba mezarlıklarında bulabilirsin.
bu işe başlarsam taunusu mustang yapıp çıkıcak gibiyim o yüzden bi tek kaputla kalırsa iyi :D
-
Bence bu tanusla ugrasma kendini heba edersin ustalarin elinde oyuncak olursun paran bosa gider istediginide alamazsin denenmis tecrube edilmistir
Ha ugracam diyorsan
guzel birtane taunus fastback bul onla ugras

Sahibindende bi kactane vardi bir ara
http://www.klasikciler.com/satilik-klasikler-detay/8486
Bunu incele bi 22 ye birakiyordu
patron_38 tarafından 17/Tem/17 15:36 tarihinde düzenlenmiştir -
şu baltaburun fastback taunuslara ben de hastayım. imkan olacak garajımda kendime bi tane toplayacağım. isterse aylar sürsün. ama işte ne garaj ne araba ne de para var :W