Araba Modifiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

o kadar fazla değişiklik yapacaksan önce proje çizdirmen gerekiyor, yeni ruhsatta özel amaçlı otomobil yazar veya proje amaçlı otomobil yazar ford taunus yazısının yanında.

elindeki arabaya yapılabilecek mantıklı modifikasyonlara gelince;

1- görünüş olarak farları ve sağ sol sinyali söküp 3d yazıcı ile yeniden yaptırmak bunları ön mazgalın arkasına almak; şunun gibi ve tabi arka taraf da benzer olmalı.

http://wallpapercave.com/wp/jcT3cMs.jpg

2- üstteki linkteki resimdeki gibi plakayı içine alacak krom bir tampon yaptırmak, arka tamponu da benzer şekilde yaptırmak ve tampona bitişik ikili krom egzozlar yaptırmak

3- sis farı kesinlikle ister

4- aynaları yuvarlat

5- koltuklar deri olmalı, direksiyon simidi üç kollu krom ahşap olanla değişmeli.

gerisi fantazi ve paraya bakar :) mesela motor karburatörlü olduğu için modifiyeye doymazsın fakat yakıtı içecektir, frenleri burembo yaptırabilirsin.

elimdeki taunusu resimde gösterdiğin hale cevirsem hocam şu motoru olmadan tabi :D polis beni durdurup bu ne diyip ceza kesebilirmi yada ben bunla fenni muayeneye gittiğimde napmışın arabana geçmez bu diyebilirler mi ? 

ilteris bunu yazdı

direk muayene yapan yerleri arayıp sorsan söylemezler mi ki ?

abi adamlar burunlarından kıl aldırmıyor ki

GodKlaus bunu yazdı

hocam araba mezarlıklarına git. Aynı marka model 1 tane taunus kaputu bul sök ver 5 lira al getir garajına. Muayene yaklaştığı zaman modifiyeli kaputu sök(zaten 3 5 vida tutar onu) satın aldığın kaputu tak. Muayeneden geç. Modifiyeli kaputu tak :D

Oturduğun yer neresi bilmiyorum ama illaki araba mezarlığı vardır. Yoksa bile istanbuldaki araba mezarlıklarında bulabilirsin.

bu işe başlarsam taunusu mustang yapıp çıkıcak gibiyim o yüzden bi tek kaputla kalırsa iyi :D

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

Bence bu tanusla ugrasma kendini heba edersin ustalarin elinde oyuncak olursun paran bosa gider istediginide alamazsin denenmis tecrube edilmistir

Ha ugracam diyorsan 

guzel birtane taunus fastback bul onla ugras 

taunus fastback ile ilgili görsel sonucu

Sahibindende bi kactane vardi bir ara 

http://www.klasikciler.com/satilik-klasikler-detay/8486

Bunu incele bi 22 ye birakiyordu

patron_38 tarafından 17/Tem/17 15:36 tarihinde düzenlenmiştir

yan cizdim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

şu baltaburun fastback taunuslara ben de hastayım. imkan olacak garajımda kendime bi tane toplayacağım. isterse aylar sürsün. ama işte ne garaj ne araba ne de para var :W

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 3073 Toplam Mesaj: 14
modifiye