Araba Ses Sitem Eve Döşenirmi ?
-
Müridler eve aaba ses sistemi doseyesim var 2 38 Cm woofer felan 4 veya 5 colon ama anfi sorun oLurmu beslemesı neile oLur urasan arkadaslar varsa anlatırsa sevinirim
-
olur büyük adaptörler var anahtarlı felan görmüşsündür onunla elektrik verirsin teybe
-
hocam teyp deiL ben pc den almayı dusunuyorum
-
döşenir arkadastan biliorm :| düğün salonu gbi oldu ev :|
-
çokta güzel olur. eskiden ne uğraşırdım evde. kabinlerin boşta durmaması lazım. bir marangozdan kabinler için kutu yaptırman gerekli. besleme içinde elektrik malzemecisinden teybe göre adabtör alacaksın.
-
döşenir
-
hocam doşenirde bi ayrıntılı anlatın yaw : )
-
anfi beslemesi icin amperi yuksek bir trafo ve diyodlar ve kapasitesi buyuk bir kondansator alman gerek ac akimi dc cevirip teyp ve anfiyi ayni beslemeyi kullanarak calistirabilirsin,gayet basit biraz arastirisan cozersin eminim..
-
bi tane 500 vatt araba anfisi yeterince büyük hoparlörlerim tvitter vs bendede var , besleme sorun oluyor bi adaptör bagladım ama yetmedi cırtladı ucuz bişey bende arıyorum elinde olupta ilgilenen varsa bana pm atsınlar please...
-
döşenir nitekim ben evde kullanıyorum malzeme lisstesini aşağıda veriorum dikkatli bak sana bu liste 100-150 liraya patlar temiz ses istiyorsan
stereo mono jak 2 lira (amfi ile pcyi baglamak için) altın jaklar kullanılırsa 15-20 lirayı bulur ancak sana basit yollu bişe lazım şekli bi ucu senin evde kullandıgın hoporlor ucu gibi diğeride dvd nin arkasına giren ses jakı olur kırmızı beyaz varya ondan
12 volt 30 amper veya ustu bi dc guckaynagı (smps) bunu minwell die bi marka var ordan temin edebilirsin gayet kalitelidir.150 lira civarı daha yuksegi daha pahalı olabilir
istersen bilgisayarın psu suda kullanılabilir. ancak sapma olabilir bu psu da 12 volt sarı siyah gnd dir yani anfinin durumuna gore değişir. 400 vatt ustu olması lazım ki nitekim biraz pahalıdır cunku woofer beslicem demissin
kolonlarına kabin buda senin ölçülerine gore değişir fiyatı sonynin bi kac kabini var innternetten biraz arastır kafana takılan bişe olursa yaz yardımcı olalım...
-
http://www.hizliupload.com//img/911692pr_01_4446_max.jpg
trafonuz bu tip olucak bu arada fiyatları biraz pahalı ha ben elektronikden anlıorum diosanız bitane 12 volt 500w sargı trafo alırsınız kopru diotla dc ye cevirip 2 adet paralel baglanmıs 24 volt 10000mf kondanstorlerle voltaj dalgalanmasını temzleyip kullanabilirsiniz buda size tahmini olarak 100 liraya falan patlar.