Araba Tavsiyesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

benzinli ile dizel arasındaki 100 kmdeki  15 tl beni çok etkiliyo mesela :-) çünkü ayda 1000 km yapıyorum bazen o da 150 tllik benzin parası farkı ediyo :-) yıldada 1.800 liraya tekabül ediyo :-) benzinli honda alırsan da kazasız olmasına dikkat et.millet olmuş hepten makasçı arabaların alayı vuruk :-) ama tüplü focus, jetta, megane, honda bulursan da temiz kaçırma derim. 

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Sserkan bunu yazdı

Hocam 2005'lere felan bakma o vtec2'lere hakedilmeyen paralar isteniyor

üst kasa her zaman iyidir. Dream'lara hiç bakma en boş paketidir o hondanın 

premium bi nebze daha iyidir elegance'la arasında sanruff hariçi bi fark yok bildiğim kadarıyla

Linklere gelirsek ilgimi çeken 2 ilan var aralarında 

bu araba galeride yazdıkları ne kadar dogrudur bilinmez ama bakmak lazım 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ergolova-dan__2007-civic-hatasiz-72.000-km-boyasiz-125926327/detay

ben olsaydım bunu değerlendirmeye alırdım eğer dedikleri doğruysa  dediği gibi temizse alınabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kazasiz-ve-bakimli-garaj-araci-muayenesi-yeni-yapildi-126317460/detay 

Ama limitleri bi nebze daha arttırabilirim diyosan Elegance'lara bakmanı tavsiye ederim sanruf'un havası daha farklı oluyor :)))

hocam yorumun için teşekkür ederim öncelikle. Elegance serisine param çıkmaz hocam malesef. Diyelim ki;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kazasiz-ve-bakimli-garaj-araci-muayenesi-yeni-yapildi-126317460/detay

şu arabayı aldık lpg taktırmada felan sorun çıkartmazlar dimi hocam? Lpg taktırırsak arabaya ne gibi bir eksisi olur?

Hiç bir sorun çıkmaz hocam emin olabilirsin Honda şuan LPG'yi fabrika çıkışlı olarak kendi takıp veriyor hiç bi şekilde uyum sorunu yok BRC'yle anlaşmalı Honda. BRC'nın Hondaya özel LPG Kiti var. Etki olarak tek anlayabilceğin şey az bi çekiş farkı benzinle arasındaki onun hariçinde hiç bi fark yok. Alırsın arabayı LPG'ni taktırır mis gibi binersin yağını suyunu düzenli koy bakımını aksatma onun hariçinde tık demez sorunsuz arabalar. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek

Al bir toyota corolla , kafanda cebinde rahat etsin , sanayi sanayi gezmessin sadece binip gezersin.

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Bunda soracak birşey yok hoca alacaksın bir Volvo adını unutacaksın Herzamn üst segment bir araçtır

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
Toplam Hit: 2467 Toplam Mesaj: 25