Araba Tavsiyesi?
-
benzinli ile dizel arasındaki 100 kmdeki 15 tl beni çok etkiliyo mesela :-) çünkü ayda 1000 km yapıyorum bazen o da 150 tllik benzin parası farkı ediyo :-) yıldada 1.800 liraya tekabül ediyo :-) benzinli honda alırsan da kazasız olmasına dikkat et.millet olmuş hepten makasçı arabaların alayı vuruk :-) ama tüplü focus, jetta, megane, honda bulursan da temiz kaçırma derim.
-
Sserkan bunu yazdıHocam 2005'lere felan bakma o vtec2'lere hakedilmeyen paralar isteniyor
üst kasa her zaman iyidir. Dream'lara hiç bakma en boş paketidir o hondanın
premium bi nebze daha iyidir elegance'la arasında sanruff hariçi bi fark yok bildiğim kadarıyla
Linklere gelirsek ilgimi çeken 2 ilan var aralarında
bu araba galeride yazdıkları ne kadar dogrudur bilinmez ama bakmak lazım
ben olsaydım bunu değerlendirmeye alırdım eğer dedikleri doğruysa dediği gibi temizse alınabilir.
Ama limitleri bi nebze daha arttırabilirim diyosan Elegance'lara bakmanı tavsiye ederim sanruf'un havası daha farklı oluyor :)))
hocam yorumun için teşekkür ederim öncelikle. Elegance serisine param çıkmaz hocam malesef. Diyelim ki;
şu arabayı aldık lpg taktırmada felan sorun çıkartmazlar dimi hocam? Lpg taktırırsak arabaya ne gibi bir eksisi olur?
Hiç bir sorun çıkmaz hocam emin olabilirsin Honda şuan LPG'yi fabrika çıkışlı olarak kendi takıp veriyor hiç bi şekilde uyum sorunu yok BRC'yle anlaşmalı Honda. BRC'nın Hondaya özel LPG Kiti var. Etki olarak tek anlayabilceğin şey az bi çekiş farkı benzinle arasındaki onun hariçinde hiç bi fark yok. Alırsın arabayı LPG'ni taktırır mis gibi binersin yağını suyunu düzenli koy bakımını aksatma onun hariçinde tık demez sorunsuz arabalar.
-
Al bir toyota corolla , kafanda cebinde rahat etsin , sanayi sanayi gezmessin sadece binip gezersin.
-
Bunda soracak birşey yok hoca alacaksın bir Volvo adını unutacaksın Herzamn üst segment bir araçtır