Araba Tavsiyesi
-
DJ_Alper bunu yazdı
bütçeyi çok aşma kenara (eğer seninse ) 1000 lira para ayır sigorta ve diğer işlemler için lazım olacak hacı :D
Babamın üzerine olursa o kadar masraf çıkmaz ya :D
-
Accent era alabilirdim ben bence kaliteli araba.
Tabi kaportasını bilemem ama konfor vs için çok güzeldir.
http://www.sahibinden.com/hyundai-accent-era
-
30Bin civarina bende bi hatchback bakiyorum. Golf 4 yada temiz bulubilirsem 5 kasa yada seat ibiza dusunuyorum. Önerisi olan var mi.
Ruhi konuyu baltaladm kusura bakma :F
-
Hocam ben senin yerinde olsam, bulunduğun şehirde araba pazarı vs varsa giderim oralarda bir fikir sahibi olurum. Emin ol bazen aklına gelmeyecek şekilde beğendiğin modeller çıkıyor. Biz zamanında aklımızda yokken gidip bu sekilde Mazda almıştık ve hic sorun yaşamadık bilgin olsun.
Hani buradan sana model soyleseler de arabanın kendisi önemli. O yüzden ben böyle konuları haddim olmadan pek gerekli görmüyorum.
-
MAzda en az arıza veren araç dünya birincisi diye biliyorum,bu konuda.
-
rui hocam affedersen bi balta da ben saplıyorum
banada 14 15 binlik bi araba lazım ilk arabamız olucak fazla al sat filan uğraşamayız gibi uzun süre de binilecek araba lazım ilk arabamız olucağı için hem öğrenilecek hem binilecek araba lazım şimdilik laguna bakıyoz ama sizin tavsiyeniz varmı?
-
her zaman söylerim volvo al bak keyfine
-
Bugün bir 1999 polo classic aft motorlu güvenlik paketli olanı için el sıkıştık. Nasipse pazartesi satışı alıyoruz.
1.6 100 motor ve 114bin km de sıralı gaz var klimalı hetcback kasa. Füme rengi araba. Hoşuma gitti çekişi vs. Otomatik araç hem de seri.
Allah utandırmasın.
-
rui bunu yazdı
Bugün bir 1999 polo classic aft motorlu güvenlik paketli olanı için el sıkıştık. Nasipse pazartesi satışı alıyoruz.
1.6 100 motor ve 114bin km de sıralı gaz var klimalı hetcback kasa. Füme rengi araba. Hoşuma gitti çekişi vs. Otomatik araç hem de seri.
Allah utandırmasın.
hocam eğer alsaydın laf demek düşmezdi hayırlı olsun derdim ama bak almamışsın üstüne yol yakınken dön çok büyük hata olur
-
WitchKing bunu yazdırui bunu yazdı
Allah utandırmasın.
hocam eğer alsaydın laf demek düşmezdi hayırlı olsun derdim ama bak almamışsın üstüne yol yakınken dön çok büyük hata olur
Neden hocam hayırdır? Kötü mü