Araba Teyp Nasıl Sökülüyor
-
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=ibM-VGbTIS8
boyle sokulur :W
-----------------------------adam teyp aq koydu bıraktı benimkini oyle yapacam adamı teyp yaparım
-
okurken cd error 5 yani cd hatalı diyor 50 yakın cd cöpe gitti yazdım denedim olmuyor
-
teypten sorun olduğuna emin değilsen yani youtube vb.. indirdiğin videoları total video convertar 'la mp3 'e çevirdiysen onları okumuyo Format Factory ile çevirirsen okuyo
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------
okurken cd error 5 yani cd hatalı diyor 50 yakın cd cöpe gitti yazdım denedim olmuyor
-----------------------------yawww sen benım yazdıgımı okudunmuu? ashampooo dıye bır program var benımde opel corsa cd50 cd mp3 track calarım var bende 10 tane cd harcadım tek sey onerdıler bu programı bende ındırdımkurdum cok yavas bır sekılde yazdım zaten blue ray seklınde yazıyor ve ılk takmamda calısmadıı tekrar taktım error verdı dedıgın gıbı ucuncude calıstı ve sımdı ılk taktıgım an calısıyor duzeldıı bı o programı dene denemek bedava
-
Orjinalleri sorunsuz okuyorsa biraz nazlı demek ki :)
En düşük hızda kaliteli cd kullanarak yaz hoca, diğer gürlü daha çok başını ağrıtır.
-
metin simdi denedim hay senden allah razı olsun neronun allah belesını versin süper calıyor saollasın denedim ve tam sonuc saol
dediğin gibi bir kac defa tak cıkar yaptım sorunsuz calısıyor cok saol
-
o teyibi at gitsin
-
ne alaka
-
Bende eski bi poineer var cd çalanlarından ne koyarsan koy çalıyo öyle ayırıp seçmiyo mpg koy onuda çalıyo ufak 23 '' monitör var aynanın altında canavar gibi film oynatıyo Dvd çalacak nerdeyse.öyle teypte ne alaka yok track yok mp3 seçecek atarım.
-
senin alet süper ama ben okadar cok müzik dinleyen biri deyilim bu okuma olayı beni kıl etti o yuzden ugrasıyorum ve sorun cözüldü sagolsunlar ben genelde radio dinliyorum
ha sana ne alakadiye yazdıgımı sakın ters anlama merak ettigimden yazdım beni burda bilen bilir fazla yazmam takip ederim kimsenin kalbini kırmaya calışmam