Araba Yarışı + Direksiyon Seti [Öneri]
-
mal gibi anlattım bu işte :D
Snopy AT-0366 / FT-1151 Titreşimli Yarış Direksiyonu -
*Tuşlar :12 (10 Adet Programlanabilir 2 Adet Turbo *Fonksiyonlu Tuş ) *Gaz/Fren Pedalı :Var *Dönme Açısı :270 derece *Titreşim :Çift feedback *Sabitleme Şekli :Masa Üstü *Bağlantı :USB1.1/USB2.0 / PS2 port *Sistem Uyumu :PC - Playstation *Diğer Dayanıklı sert kauçuk dış yüzey, 6 aşamalı hız göstergesi, Gerçek Boyutlara yakın tasarım -
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Özelden fiyat ver hacım :R
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------Özelden fiyat ver hacım :R
-----------------------------http://urun.gittigidiyor.com/TRUST-GM-3400-PREDATOR-DIREKSIYON-SETI_W0QQidZZ19038556
şunla özellikleri aynı dostum ama 2. el kırığı yok kargo senn olmak şartıyla sen teklif ver :)
-
konpicyus bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bi ara indirmiştim ya bi oyun hatta yükleyecem dedim kaldırmaz felan demişitn adı gelmedi aklıma :D
işte o süper diyorlar
grid olmasın?
-----------------------------valla olabilir hiç bi fikrim yok değişik bişiydi ismide tuhaftı :D
-
ben bi ara kullandım hiç beğenmedim.X ve Y koordinatları var direksiyonda, mesela gaz pedalı X(pozitif) yönünde hareket ediyo, fren X(-) negatif yönünde direksiyonda Y eksenine bağlı.Direksiyonun iki yanında bulunan mandallarda X koordinatını/analoğunu hareket ettiriyodu ben onları vites yapıcaktım ama olmamıştı ordan kıl olmuştum bu direksiyon olayına.Sürekli klavyeden oynamamla alakalı olabilir belki dönüşlere hiç alışamamıştım.Belki direksiyon kalitesizdi bilmiyorum üç oyunla denemiştim hiç birinde verim alamadım
Test drive unlimited
lfs 2
hard truck
-
hoca iyi dinle :) farklı birşey ariyosun galiba ama bu olay cok sıkı hemen sıkılıyor insan.
Ben aldim Racing whell diye butun oyunlari oynadim Euro Truck dan tut Midtown Madness 2 sine kadar hiç sevkli degil cok dandik ya cok dönuyo yada cok az oyunlarla tam baglaştiramiyosun ben ps2 de var onda oynadim onda sarmadı şimdi duruyo yigenler oynuyor oyuncak diye sana uygun bi fiyat yapardim ama :D rahmetli oldular yigenler biraz kırmışlar :)
-
:R Hocam yani zevk alamazsın mı diyosun ? + Joystick ile oynuyorken sarıyor (Normal Kol) direksiyon setiyle daha çok sarar diye düşünüyorum :R
-
Dandik direksiyon seti ile oynarsan zevk alamazsın. Kontrol edemiyorsun. Bende vardı boktan marka bir direksiyon seti. Çok az test drive unlimited oynadım kenara koydum. Sonra arkadaşlar doğum günümde logitech momo aldı bana. Eskisinin pedalıyla beraber bağladım çok güzel oldu :) Logitech momo alırsan zevk alırsın oyunlardan ama ucuz 30-40 TL'lik setlerle arabayı kontrol etmekte zorlanabilirsin. Bu arada unutmuştum LFS ve Euro Truck Simulator'ü de tavsiye ederim.
-
DarkSkull bunu yazdı:
Dandik direksiyon seti ile oynarsan zevk alamazsın. Kontrol edemiyorsun. Bende vardı boktan marka bir direksiyon seti. Çok az test drive unlimited oynadım kenara koydum. Sonra arkadaşlar doğum günümde logitech momo aldı bana. Eskisinin pedalıyla beraber bağladım çok güzel oldu :) Logitech momo alırsan zevk alırsın oyunlardan ama ucuz 30-40 TL'lik setlerle arabayı kontrol etmekte zorlanabilirsin. Bu arada unutmuştum LFS ve Euro Truck Simulator'ü de tavsiye ederim.
-----------------------------Snopy AT-0366 / FT-1151 Titreşimli Yarış Direksiyonu -
*Tuşlar :12 (10 Adet Programlanabilir 2 Adet Turbo *Fonksiyonlu Tuş ) *Gaz/Fren Pedalı :Var *Dönme Açısı :270 derece *Titreşim :Çift feedback *Sabitleme Şekli :Masa Üstü *Bağlantı :USB1.1/USB2.0 / PS2 port *Sistem Uyumu :PC - Playstation *Diğer Dayanıklı sert kauçuk dış yüzey, 6 aşamalı hız göstergesi, Gerçek Boyutlara yakın tasarım
---------------------------------------
Buna yorumun nedir hocam sence nasıl ürün ?
-
Hocam çok para vermeyeceksen Microsoft Sidewinder al.
Hala üretiliyo mu bilmiyorum ancak 5-6 sene gider en az. Sağlamdır.
Ayrıca oyun olarakta Hard Truck 18 Wheels of Steel denemeden geçme. Hard Truck olacak ama.
Midtown Madness 2'de eski olmasına rağmen direksiyonla kusursuz uyum sağlar.
NFS serisi falan o kadar rahat olmuyordu ben oynarken.
Yeni oyunlar hakkında yorumum yok malesef.