Arabada Dinlediğiniz Müzik Listeniz
-
zeybekustasi bunu yazdı
Sadece haber dinliyorum inanılmaz keyifli geliyor. Haber dinlerken bütün dünyanın etrafını turlayabilirim.
Bu konuda yalnızım sanıyordum özellikle hava durumları bitmesin istiyorum :D
-
Atraksiyon şarkı dinlerim, karışık tarz ama ortak nokta tamamen hareketli olmaları, Türkçe, Kürtçe, Arapça, Yabancı.. İsterseniz derler hepsini mp3 olarak Yandexten paylaşırım. :)
-
weskeyy bunu yazdı
50 milyon lira Bluetooth teyp almayanı dövüyorlar Orijinalinden farksız spotify den güzeli yok ne istiyorsun oradan çalıyor eş dost arkadaş liste VS ne istiyorsan ayarlıyorsun takılıyorsu.
50 milyona hangi teyp var bluetoothlu :D
-
ShockMan bunu yazdı
Atraksiyon şarkı dinlerim, karışık tarz ama ortak nokta tamamen hareketli olmaları, Türkçe, Kürtçe, Arapça, Yabancı.. İsterseniz derler hepsini mp3 olarak Yandexten paylaşırım. :)
Kürtçe olanlar yeni parçalar mı (2016 2018)
-
1049 bunu yazdıweskeyy bunu yazdı
50 milyon lira Bluetooth teyp almayanı dövüyorlar Orijinalinden farksız spotify den güzeli yok ne istiyorsun oradan çalıyor eş dost arkadaş liste VS ne istiyorsan ayarlıyorsun takılıyorsu.
Araçta stereo giriş varsa şundan alsınlar, ama usb, cd kalitesi beklemesinler bluetooth tan
https://m.n11.com/bluetooth-aux-arac-kiti-samsung-sony-htc-lg-huawei-iphone-6991-P90701846?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMIstaQ37iJ2QIVDoGyCh0iigtLEAQYASABEgIhs_D_BwE&gclsrc=aw.ds
-
piiiranha9242 bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Kürtçe olanlar yeni parçalar mı (2016 2018)
Yenide var eskide var.. ama çok fazla Kürtçe yok elimde ağırlık Türkçe ve Yabancı, bu gün fırsatını bulursam derlerim mp3 çevirisini yaparım burada paylaşırım, ayrı ayrı klasörler halindedir, Türkçe, Arapça,Kürtçe,Yabancı şeklinde beğenmediklerinizi siler elersiniz.
-