Arabadan Anlayan Hocalar İçeri
-
şimdi elimizde bir miktar para var ve 10 ile 14 bin arasında bir araba almayı planlıyoruz 2. el
az yakması önemli bu devirde.
citroen c3 ve peugeot 206 bize uygun gibi geldi.
sizin tavsiyeleriniz de almak isterim çünkü en geç 1 hafta içinde alıcaz gibi arabayı.
yada bu işlerle uğraşan varsa ondanda alabiliriz.
-
Arabadan anlıyozda para yok aq.
-
secenekler citroen ve 206 ise
206 tercihin olsun.
ama hyundai modellerine de bakabilirsin.
-
demirci bunu yazdı
206 tercihin olsun.
206 içinde kağıt gibi arabadır dediler ondan biraz tereddüt ettim.
hyundai'nin hangi modelleri hocam ?
-
peugeot sıkıntılı arabadır benden demesi
-
hoca 98-99 model citroen saxso 11-12 bin civari 30 liraya sabahtan aksama kadar istanbulun altini ustune getir
-
by_zannoq bunu yazdıdemirci bunu yazdı
206 tercihin olsun.
206 içinde kağıt gibi arabadır dediler ondan biraz tereddüt ettim.
hyundai'nin hangi modelleri hocam ?
Hyundai accent veya getz de olabilir hocam ama getzler biraz daha pahalı gibi.
-
Temiz bir 206 bulabilirsen ilk tercihin olsun. Kagit olayina gelirsekte bu sonifta yer alan tum araclar ayni kalinlikta sac kullanmak zorundadir yani c3 te 206da ayni kalinlikta sac kullanir. 206 pitasasi cokrur kolay satarsin... kolay parca bulursun... cok uzmez elektronigi cok degildir. Kutahtadaysan yada yakinsan ucretsiz ekspertiz yaparim ben sana gelirsen...
-
Hocam bu arabayı aldıktan sonra iş bitmiyor.Bunun bakımıda oldukça önemli.Can taşıyor sonuçta.Bence o paraya bir tofoş alırım hem arkadan itişli hem kaloriferi sıcak tutar.Bakma apaçi arabası filan olduğuna o paraya en mantıklı tercih tofaştır hocam.Ciddiyim.Alacan pejoları vırzırları sonra bakım masrafları girecek.Fiat da olur pailo filan.Hayırlı olsun.
-
arabalardan pek anlamam ama 206 vardi bende cok iyi arabaydi, digerlerini bilmiyorum kullanmadim. benzini cok az harciyor 206 ve yedek parcasini bulmak cok kolay. kücük oldugu icin park etmekde rahat oluyor. Bagaji kücük ama onu söyliyim bir valiz anca sigar icine. Lastiktenmiydi bilmem ama arabanin yol sesi iceriye cok geliyordu bende. Uzun yol arabasi degil birde, tir falan sollarken saatler gecmiyor gibi geliyor insana.
Eger ki terchin 206 olursa ilk olarak triger kayisina baktir ne zaman degistirilmis cok pahali birsey ve en önemlisi. Sonra camina icerinden bak bazisi damla düssse silicekleri calisitiriyor ve ön cam ciziliyor ama pek belli olmuyor dikkat et ona. yag filtrelerinin hepsinin degisip degismedigine iyice bak birde.
paduwan tarafından 10/Mar/14 16:01 tarihinde düzenlenmiştir -
şuan için 206 gibi gözüküyor gibi sizden de gelen yorumlar dahilinde.
gözünüze çarparsa ucuz araba falan dolaşırken sitelerde bana pm olarak ulaşırsanız çok iyi olur
her arabayı göremiyoruz bizde doğal olarak :)