Arabadan Anlayan Muridler Yardım
-
Araba : Ford Transit dolmuş ve şuan 35 km uzaklikta şehre
Sorun : Araba geri geri gidiyor ileri gitmiyor
Acil birşeyler yapilmasi gerek konu hakkinda fikri olan varsa acil görüşlerinizi bekliyorum
-
Çekici ile çektir .
-
HiyarliBaba bunu yazdı:
-----------------------------
Çekici ile çektir .
-----------------------------Hocam cekici gitmez arabanin kaldigi yere bulmasi mümkün degil bi kere
ben arkadaslarla telefonla irtibata geciyorum Geri geri gidiyor ileri gitmiyor bunun sebenini ögrenmeye calişiyoruz cekici herkesin aklina gelir
-
makaslama yapmış olabilirmi ? dicem root üstüne oturmuştur :| geçmiş olsun hocam ..
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------HiyarliBaba bunu yazdı:
Çekici ile çektir .
-----------------------------Hocam cekici gitmez arabanin kaldigi yere bulmasi mümkün degil bi kere
ben arkadaslarla telefonla irtibata geciyorum Geri geri gidiyor ileri gitmiyor bunun sebenini ögrenmeye calişiyoruz cekici herkesin aklina gelir
Nabıcan hocam arabayı oldugu yerde tamir etmeyimi düşünüyosun ? -
vitesi ileri taktina eminin mi dicem ama 35 km uzaga gittine gore ileri aliyodur heralde ... ama belki tam oturmuyodur disli ?
-
Bilmiyorum arkadaslar geri geri gidiyor ileri gitmiyor debraj dan kaynaklaniyor desek geri nasil geciyor gidiyor
Bi şekilde yardim edilip ordan getiriilmesi gerek arabanin
-
ben pek anlamam ama bi altina falan baksinlar olabilirmi bilmem ama agac falan sikismis olmasin bi yere ? yada ne bilim onun gibi bisi ...
-
konuyu editleye bilirsen editle haci ...
acil yardim yazmissin silinme sebebidir
-
çekici sizi bulamıyosa siz şehri bulun. arabayı geri geri şehre götürün.
-
geri geri gel... ağır ağır... sonra sanayiye götür geri geri...