Arabadan Yatak Sesi Geliyor
-
Merhaba daha önce arabamdan yatak sesi geliyor diye motoru baştan yeni yaptırdım ilk aldığımda bir sıkıntısı yoktu bir iki gün sürdüm daha sonra memlekete gittim arabayı bırakıp araba bir hafta yattı evin önünde, Geldİkten bir iki gün sonra yataklarından ses gelmeye başladı tekrar. Yaptırdığım yere götürdüm üst kapak son kez taşlanmış ondan ses geliyor bi sıkıntı çıkartmaz o dedi ama korkuyorum yatak sarıcak diye cünkü aynı yatak sesi. Bide gazda ses çoğalıyor benzinde duyulmuyor bile sebebi ne olabilir acaba ?
-
Hocam arabanin gaz beyninde sorun olabilir. Pistonun birine yakit gitmiyordur bosta haraket ettigi icin yapiyor olabilir. arac sirali sistemmi?
-
ayhun bunu yazdı
Hocam arabanin gaz beyninde sorun olabilir. Pistonun birine yakit gitmiyordur bosta haraket ettigi icin yapiyor olabilir. arac sirali sistemmi?
Evet hocam atiker sıralı sistem var beyininde olabilr yani sorun dimi
-
kardeş sene 2016, video çek youtube a yükle koy bi dinleyelim bakalım nasıl bir sesmiş o?
-
Aklina ilk GTA da yasanan arac ici aksiyonlar gelen arabasi olmayan fakirlerden biriyim.
-
Marka /model
-
Hocam süpapları çok alıştırmadan taktılarsa o da ses yapabilir. Zamanla keser sesi ama en sağlıklısı motora ne tür bi bakim yaptırdın ve sesi kaydedip yollarsan daha netleşir
Ha yataktan geldiğine eminsen sorun yağ pompasında olabilir. Yağlama yapamıyodur ve biyeli kolu krankı aşındırıyordur. Bu da ses yapar.
1049 tarafından 07/Haz/16 18:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende diyorum arabadan nasıl yatak sesi geliyor :(
-
seadog bunu yazdı
+1
İnsanın araba olmayınca bilmiyor tabi :)
-
x-files bunu yazdıseadog bunu yazdı
+1
İnsanın araba olmayınca bilmiyor tabi :)
Arabam var ama ben yatak sesini gıcırtı zannettim. motor aksamı değilde farklı birşey diye düşünmüştüm. Fesatmıyım lan yoksa :D
-
Hakkaten sıkıntı neymiş hoca? Hallettin mi sorunu?