Arabalar Dan Anlayanlar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

80-90 bin değilde 70 bine captiva var, on numara araba.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    -----------------------------
    Quashqai nin depo 170 e doluyor 1.200 km gidiyor . Seçim arkadaşın bende çin malı araca binecegime kıçıma teker takar ossura ossura gezerim. Bu arada fiyatı 42 - 46 bin civarı 2011 modelleri

Quashqai ye laf edenin lafını ağzına tıkarım :D Sözüm ona değil mürid. zaten almayı düşündüğüm araç şu ara.. Biraz  daha piyasasının ölmesini bekliyorum ama ölecek gibi değil :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:

Juke u alıp kapıya park edeceğime el arabası alır odun taşırım..

Bu kadar çirkin sıfatlı bu kadar çirkin çizimli tipsiz bir araba görmedim. Tamam zevkler ve renkler tartışılmaz geyiği ama..Abi çok çirkin araba.

abi zevkini tartışıp juke un hoş bi araç oldunu iddia ederek söze başlıyorum =P

hocam arkadaş doblo önermiş hani illa jeep fantazin yoksa öle bişi tavsiye ederim

sıfır berlingo aldık biz ailecek gayet memnunuz performans olarak fena değil kullanım olarakta o yükseklik hissiyatı görüş açısı falan başarılı gayet

bütçeni bilmiyoruz ama dacianın çok ucuza jipleri vardı hani görmüşsündür reklamlarda 30 bine falan veriolar ama şuda var boş jip kasası onlar hani donanım falan hakgetire yani =)

Zugzwang
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

Burdan ögrenebilirsin fiyatını

http://www.kaskodegerlistesi.com/anasayfa/

asdasdsa
Toplam Hit: 2496 Toplam Mesaj: 15